lys ??

Gece bol bol ayran iç canım. Kafan sakin olsun. Ne yapıcam diye düşünme. Allah yardımcın olsun ;-)

Ayran, süt:) ayrıca uykun gelir gelmez yat mesela ben 11 i geçirince uyuyamıyorum belki senin de öyle bir problemin vardır? Uyku ilacı felan tavsiye etmem , sınavda uyursun. Adaçayı da iyi gelir bak demleyip içebilirsin.

Sinav yarin mi, ne kadar cabuk gecti zaman :) ben de gecen yil girmistim.

Sinavinda basarilar oncelikle. Sut yogurt tarzi gidalar laktik asit sayesinde uyku yapar. Onlari deneyebilirsin.

Ya da sinav oncesi ne kadar dogru bilmiyorum ama hafif bir yuruyusle vucudunu biraz yorabilirsin. :)

Uyku ilacı tavsiye etmem.
Adaçayıda bünyeyi aslında hareketlendirmek için diye bliyorum.
Melissa çayı beni hemen uyutur.
Yoğurtta iyi fikir.
Uyuyamazsanda dert etme,sınav öncesi normal bir durum.
Allah yardımcın olsun.Bol bol dua et,ferahlarsın.

Ayran, süt:) ayrıca uykun gelir gelmez yat mesela ben 11 i geçirince uyuyamıyorum belki senin de öyle bir problemin vardır? Uyku ilacı felan tavsiye etmem , sınavda uyursun. Adaçayı da iyi gelir bak demleyip içebilirsin.

aynen bende uyuyamıyorum geçince erkenden uyumalıyım deniycem bunları :)

Uyku ilacı tavsiye etmem.
Adaçayıda bünyeyi aslında hareketlendirmek için diye bliyorum.
Melissa çayı beni hemen uyutur.
Yoğurtta iyi fikir.
Uyuyamazsanda dert etme,sınav öncesi normal bir durum.
Allah yardımcın olsun.Bol bol dua et,ferahlarsın.

melissa çayını biliyorum var bendede kullanmayı düşünüyorum :)

umarım aynı etki bendede olur ya :)
Sınav öncesi uzmanlar hep konuşurlar ya.Dinlemişsindir.En güzeli herşeyi doğal akışına bırakmak.Yani elbette miss gibi uyuyup sınava gitsen güzel olur ama bünye heyecandan uyumak istemezsede zorlaman ayrı bir stres nedeni.Aslında şimdi çıksan kısa bir yürüyüş yapsanda iyi olur.Sonrası kendini hiçbirşeye zorlama.Her zamanki saatinde yat.Başarılar...Ben merak ederim,burda nasıl geçtiğini yazarsan sevinirim.

Back
X