- Konu Sahibi Hellen1330
yarın lys sınavına giricem arkadaşlar ve gece uyuyamama problemim var bunun için ne önerirsiniz ? :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın lys sınavına giricem arkadaşlar ve gece uyuyamama problemim var bunun için ne önerirsiniz ? :/
Papatya çayı içebilirsin canım. Başarılar :)
uyku ılacı ıc. yoksa da yogurt sut falan uyutur dıye dusunuyorum , ustune bır de ılık bır dus .. benı uyutur da![]()
Gece bol bol ayran iç canım. Kafan sakin olsun. Ne yapıcam diye düşünme. Allah yardımcın olsun ;-)
Ayran, süt:) ayrıca uykun gelir gelmez yat mesela ben 11 i geçirince uyuyamıyorum belki senin de öyle bir problemin vardır? Uyku ilacı felan tavsiye etmem , sınavda uyursun. Adaçayı da iyi gelir bak demleyip içebilirsin.
Uyku ilacı tavsiye etmem.
Adaçayıda bünyeyi aslında hareketlendirmek için diye bliyorum.
Melissa çayı beni hemen uyutur.
Yoğurtta iyi fikir.
Uyuyamazsanda dert etme,sınav öncesi normal bir durum.
Allah yardımcın olsun.Bol bol dua et,ferahlarsın.
Beni 30 dakika içinde yatağa düşürüyor:))melissa çayını biliyorum var bendede kullanmayı düşünüyorum :)
Beni 30 dakika içinde yatağa düşürüyor:))
Sınav öncesi uzmanlar hep konuşurlar ya.Dinlemişsindir.En güzeli herşeyi doğal akışına bırakmak.Yani elbette miss gibi uyuyup sınava gitsen güzel olur ama bünye heyecandan uyumak istemezsede zorlaman ayrı bir stres nedeni.Aslında şimdi çıksan kısa bir yürüyüş yapsanda iyi olur.Sonrası kendini hiçbirşeye zorlama.Her zamanki saatinde yat.Başarılar...Ben merak ederim,burda nasıl geçtiğini yazarsan sevinirim.umarım aynı etki bendede olur ya :)