Maalesef çokk acı

Ozgess_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
200
-12
18
31
Son adet tarihim 14 Ocak 24 şıbatta keseyi gördük 8 mm idi. 7 martta gittik kese 16 mm ama kalp atışı duyulmadı. Bugün doktora gittim maalesef duyulmadı yine kalbi . Yarın kürtaj olacam çok üzgünüm

MErhaba , Oncelikle rabbim sabirlar versin. 1 hafta daha bekleseniz ?
8 haftalik cok kücük degil mi ? Kürtaj sart mi ?

Bilmiyorum iki dr a da göründüm ikisi de kürtaj dedi şimdiye kadar çoktan görünmesi lazım dedi

Kese hala yerinde mi? Kese varsa beklenebilir 9 da bile duyan oluyor kalp atışını yolk ve bebek de mi göremiyorlar belki geç döllenmedir?
Hiç belirtiniz yok mu bulantı baş dönmesi vs?

Kese hala yerinde mi? Kese varsa beklenebilir 9 da bile duyan oluyor kalp atışını yolk ve bebek de mi göremiyorlar belki geç döllenmedir?
Hiç belirtiniz yok mu bulantı baş dönmesi vs?
Yolk da yok bebekte yok maalesef 2 miyomum var biri 9 cm biri 4 cm doktorlar ondan dolayı dedi kürtaj dedi

Daha cok kucuk ,
Gec dollenme de olabilir. Ilerde keske demeyin probleminiz yoksa 1 hafta daha bekleyin.
Rabbim gonlunuzdekini versin insallah :anneadayı:

Son adet tarihim 14 Ocak 24 şıbatta keseyi gördük 8 mm idi. 7 martta gittik kese 16 mm ama kalp atışı duyulmadı. Bugün doktora gittim maalesef duyulmadı yine kalbi . Yarın kürtaj olacam çok üzgünüm
Bence biraz daha bekle ben ilk haftalarımda doktora gittiğimde bana çok erken dediler 12 haftalık olduğunda gidip kalp atışlarını dinledik sende biraz bekle ne olur ne olmaz yinede

Merhaba, Rabbim inşallah tez zamanda sağlıkla nasip etsin

Öncelikle çok çok geçmiş olsun .. hayırlısı sağlıklısı olsun sizin için.. betaniz düzenli miydi

Yaşadıklarınızın bir benzerini ekim ayinda yaşadım 8 haftalık kalp atışı yok dendi gelişimi de 6 hafta da kalmıştı iki üç doktor gördü aynı şeyleri söyleyip kürtaj dediler 10 haftaya kadar bekledik değişen bir şey olmadı kürtaj olacaktım kendiliğinden düştü şuan yine hamileyim Rabbim nasip etmediyse vardır bir bildiği yine olur inşallah üzmeyin kendinizi

Yaşadıklarınızın bir benzerini ekim ayinda yaşadım 8 haftalık kalp atışı yok dendi gelişimi de 6 hafta da kalmıştı iki üç doktor gördü aynı şeyleri söyleyip kürtaj dediler 10 haftaya kadar bekledik değişen bir şey olmadı kürtaj olacaktım kendiliğinden düştü şuan yine hamileyim Rabbim nasip etmediyse vardır bir bildiği yine olur inşallah üzmeyin kendinizi
Kesin kendiliğinden düşer mi bende kürtajdan korkuyorum düşerse kürtaj olmayayım

Canım bence bekle neden dersen kesen büyümüş kalp atışı geç görünebilir benim şöyle olmuştu ilk gittim kese görünmüştü 6mm falandı 10 gün sonra gel dedi doktor gittim kese olduğu gibi duruyor dedi yani boş gebelik dedi eğer kese büyümüş olsaydı dedi kalp atışı için beklenirdi ama kesen olduğu gibi dedi senin kesede büyümüş oyuzden bence beklemelisin

Hatta doktorum hergun 1mm büyümesi gerek kesenin dedi senin büyümüş oyuzden bekle benim bildiğim 20mm ye kadar beklenir

Kesin kendiliğinden düşer mi bende kürtajdan korkuyorum düşerse kürtaj olmayayım
Yani kesin diye bir şey diyemem her hamilelik farklı ilerliyor ama korkmanıza gerek yok küçük bir işlem zaten miyomunuz da varmış en azından onlar da alınmış olur yine siz bir süre bekleyin kesinleşsin

Back
X