- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Kusura bakmayin yanlis yere açmışım burada bu tarz konular gördüğüm için açılabiliyor diye düşündümMaaş kartın elinden alınması da şiddet zaten. Illa fiziksel mi olması lazım? Konunun yeri de bdv değil, Mizah geyik sohbet bölümü olabilirdi. Dert yok.
Yönetime rica edin taşınsın.Kusura bakmayin yanlis yere açmışım burada bu tarz konular gördüğüm için açılabiliyor diye düşündüm
Dert yok sadece fikirleri merak ettim. Toplumda bunu yasayan cok insan var konusulmaya deger diye düşündümSiz çalışmıyorsunuz, maaş kartınız yok doğal olarak, olmayan kartı zorla elinizden alan bir eş de yok. Buna bağlı olarak hem kartı alınan hem şiddet görüp aldatılan bir kadın değilsiniz. Dert ne peki? Tam olarak anlamadım ben.
Ben yıllardır maaşımı eşime havale ederim , ek dersim , özel dersim benimdir ama biz öncelikli olarak evimiz ve çocuklarımız dedik . Ama siz doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz. Şu an sizin için bir Dert olduğunu düşünmüyorum.Maaş kartını zorla alan eşler konusunda ne düşünüyorsunuz? Ya da maas kartını eşi alan arkadaşlar neden verdiniz? Sorum kendi istegi ile verenlere değil zorla elinden alınanlara.
Fikirlerinizi merak ediyorum.
Mesela ben çalışıyor olsaydım eşimin cimriliginden dolayı ne yapar eder kavga çıkarır yine vermezdim. Tabi büyük konusmak istemiyorum.
Çevremde gördüğüm kadarıyla maaş kartı elinden zorla alınan insanlar ya aldatıldı ya da hor görüldü, siddete maruz kaldı. Bu genellemeyi gözlemlerimden yola çıkarak yaptım. Sizce eşler arasında parasal anlamda olması gereken düzen nedir?
Dert olduğu için açmamıştım konuyu fikirleri merak ettimBen yıllardır maaşımı eşime havale ederim , ek dersim , özel dersim benimdir ama biz öncelikli olarak evimiz ve çocuklarımız dedik . Ama siz doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz. Şu an sizin için bir Dert olduğunu düşünmüyorum.
Burdan aldığınız yorumlara göre işe başlayacaksanız , başlayın derim . Eşiniz eğer sorun çıkarırsa o zaman yine konuşuruz .
Bir derdim var’da olduğumuz için dert arıyoruz haliyle. Neyse taşıma talebi yapmışsınız.Dert yok sadece fikirleri merak ettim. Toplumda bunu yasayan cok insan var konusulmaya deger diye düşündüm
Yangına benzin dökmeye çalışıyor resmen.Bir derdim var’da olduğumuz için dert arıyoruz haliyle. Neyse taşıma talebi yapmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?