• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zemheri biraz sorgulamalısın yazılanları. Bu kadar gözünü kapatmış olamazsın
miras davasında dahi avukat kapıyı 200 binden açmaz evet terekenin belli bir yüzdeliği ile anlaşabilir ve bu değil 200 bini trilyonu bile bulabilir belkide. lakin kıcı kırık bir boşanma davasından bahsediyoruz ve boşadıgın kişi bir memur :)) memur:)) söyleyeceklerim bu kadar.

Aynı odada karşı karşıya çalıştığım müdürüm birlikte çalıştığımız süreç içerisinde eşiyle evleri ayırmış, boşanmış. Ben bunu 1 sene sonra kendisi hazır hissedip anlatınca öğrendim. Hala benden başka hiçkimse bilmez. Kimse bilmek zorunda değil boşanma sürecinde olduğunu.
aynen öyle işte. anlatıkları mantıklı ve makul değil. kimse kimsenin acıp vukuatlı nufus örneğine bakmıyor yani. bunlar o kadarda sen gitmeden senden önce gidecek bilgiler değil.

Diğer konusunda sorguladığım için beni engelledi. Olaylar gerçektir buna eminim ama çok abartıyor ve hayal ürünü şeyler ekliyor.
Kız sen banı beganın konusunda mı yedin yoksa?

İnsan hayatı 7/24 ve her anını burada anlatmamı bekleyemezsiniz. İnanmadığınız konularda yorum yazmazsınız.

Zemheri biraz sorgulamalısın yazılanları. Bu kadar gözünü kapatmış olamazsın
Benim aklım başımda kuzum yaaaa, avukat tazminattan değil paylaşılan maldan pay alacak, began çevreyi tanımadığından başka alternatif bulamayacağını düşünüp fırsata çeviriyor işi, daha önce bir avukatın bir boşanma davası için 'bana bu işten rahat 300bin kalır' dediğini de duymuşluğum var (enflasyon uçmadan önce). Boşanma davalarında çok temiz paralar var pazarlığı iyi yapmaz ve uyanık olmazsan. Öğretmen camiasını da doğudaki öğretmen camiası ve yerel halkı da iyi bilirim, o yüzden konu bana hiç tutarsız gelmiyor.

Bu arada boşanmanın okulda duyulma sebebi beganın çocuklarıyla aynı okulda olması ve çocuklardan birinin durumu öğretmenine anlatması, yerli öğretmen ağırlıklı bir okuldaysa ki büyük ihtimalle öyledir böyle şeyleri olaya çevirmeleri çok normal, hatta mesaj atanın da yerli bir öğretmen olduğuna kalıbımı basarım.

Began,
yaşananları detaylı anlatmıyor olabilirsin bu da konunun bütünlüğünde eksik noktalar yaratıyor okuyup yorumlayanlarda şüphe uyandırıyor olabilir, insanlar merak da ediyor bu da doğal senin tüm hayatını buraya aktarmak istememen de doğal.

Diğer konuna da yazmıştım istersen konunu yorumlara kapatabilirsin.

Began,
yaşananları detaylı anlatmıyor olabilirsin bu da konunun bütünlüğünde eksik noktalar yaratıyor okuyup yorumlayanlarda şüphe uyandırıyor olabilir, insanlar merak da ediyor bu da doğal senin tüm hayatını buraya aktarmak istememen de doğal.

Diğer konuna da yazmıştım istersen konunu yorumlara kapatabilirsin.
Teşekkür ederim. Bu konu kapatılırsa iyi olur. Asıl konuya yazmasını engellediğim kişiler diğer konularıma yazmasa yeterli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X