- 14 Temmuz 2025
- 181
- 251
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bu sefer arkadaşım için konu açtım, Arkadaşımın eşi çok cimri devlette öğretmen. Sürekli para yok diye yakiniyormus, Arkadaşım diyor ki devlette 10 yıllık öğretmen maaşı en az 60 bin bence diyor.Esi diyormuş ki vergi çok kesiyorlar elime 40 bin anca geciyor diyormuş. Bebekleri de var hep kızın ailesi yardım ediyormuş. Sizce eşi doğru mu söylüyor. arkadaşım çok sinirli gaza getirmek istemedim ama bana da eşi yalan söylüyor gibi geldi.Sizce eşi doğru mu söylüyor
Sınav yok artık.Ayrica uzman ogretmen olmak icin En az 10 seneyi doldurmasi gerekir sonrasinda sinavi gecmesi lazim. Esiniz Bu sene sinava girmedi ise uzmanligi henuz yoktur. Eylulde ek ders de olmaz. Cunku ek dersler onceki aya gore yatar ve agustosta ders yoktur. Diger bir secenek belki de kocaniz eksi hesaptaydi ve maasi da yatinca nette daha az gorundu. Cunku 40 a kadar da dusmez
E devlette bir yerde 55 gördüm dedi o zaman uzman değildir herhalde değil miSınav yok artık.
Sadece online seminerleri izliyor. Hepsi bitince otomatik uzman oluyor
Alsın banka kartın baksın girene çıkanaArkadaşlar bu sefer arkadaşım için konu açtım, Arkadaşımın eşi çok cimri devlette öğretmen. Sürekli para yok diye yakiniyormus, Arkadaşım diyor ki devlette 10 yıllık öğretmen maaşı en az 60 bin bence diyor.Esi diyormuş ki vergi çok kesiyorlar elime 40 bin anca geciyor diyormuş. Bebekleri de var hep kızın ailesi yardım ediyormuş. Sizce eşi doğru mu söylüyor. arkadaşım çok sinirli gaza getirmek istemedim ama bana da eşi yalan söylüyor gibi geldi.Sizce eşi doğru mu söylüyor