Maaşlarınız ne kadar

bahar616

yağmur % emir
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.443
1.744
248
Tekirdağ
Merhaba kızlar benim sorum var ama yeni işe başladım bir şirkete ön muhasebe olarak maaşım çok az 950 tl olarark başlangıç benzer işlerin maaşlarını merak ediyorum. 3 hafta oldu başlayalı alı ayda bir yarım maaş ikramiye bir senede bir tam mmaaş birde resmi tatllerde izin yok mesai de sayılmıyor işçiye bile mesai sayılıyor...:50::50::50::50::50::36:

on muhasebe işi için normal diye düşünüyorum. net dimi rakam asgari ücretin biraz üstünde iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:53: ben asistanım akşama kadar yatıyorum tatillerim de var sabah 9 akşam 6 daha çok alıyorum valla

:53: Ben asistanım akşama kadar yatıyorum tatillerim de var sabah 9 akşam 6 daha çok alıyorum valla

ne kadar alıyorsunuz bende onu diyorum eski çalıştığım yerde daha fazla olucaktı hemde sabah dokuz akşam aldı olucaktı şimdi sabah sekiz akşam altı ama bazen sekiz olucak hemde mesai sayılmayacak

bence gayet normal 950 tl birde aydabir yarım maaş ikramiye diyorsunuz 1,425 tl eder tam maaş ikramiyeyi hesab etmedim bile...Bence bu devirde iyi derim ...Çoğu yerde resmi tatil yok ha mesai sayılıyor ama yinede sen bilirsin daha iyisini bulabilirsen ne ala

ticaret meslek lisesi mezunuyum açıköğretimden işletme okuyorum daha önce 4 yıl muhasebe bürosunda çalıştım deneyimsiz de değilim yani

piyasaya göre normal belki. ama bence az tabi ki..
bir de kıdem gerekiyor fazla maaş için.
biraz bekleyin, belki iyileştirme olur maaşınızda.
malum işsizlikte çok, idare edin derim. hiç yoktan iyidir. :34:

Merhaba kızlar benim sorum var ama yeni işe başladım bir şirkete ön muhasebe olarak maaşım çok az 950 tl olarark başlangıç benzer işlerin maaşlarını merak ediyorum. 3 hafta oldu başlayalı alı ayda bir yarım maaş ikramiye bir senede bir tam mmaaş birde resmi tatllerde izin yok mesai de sayılmıyor işçiye bile mesai sayılıyor...:50::50::50::50::50::36:

hangi şehirdesin

bence gayet normal 950 tl birde aydabir yarım maaş ikramiye diyorsunuz 1,425 tl eder tam maaş ikramiyeyi hesab etmedim bile...bence bu devirde iyi derim ...çoğu yerde resmi tatil yok ha mesai sayılıyor ama yinede sen bilirsin daha iyisini bulabilirsen ne ala

ayda bir değil cnm altı ay da bir keşke ayda bir olsa hiç şikayet etmem hep burda çalışırım

950 ikramiyesiz hali mi canım, yoksa tüm ikramiyelerle beraber toplayıp 12'ye mi böldün:26:

Eğer ikramiyesizse çok iyi bence..

on muhasebe işi için normal diye düşünüyorum. Net dimi rakam asgari ücretin biraz üstünde iste

ewet öyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

piyasaya göre normal belki. Ama bence az tabi ki..
Bir de kıdem gerekiyor fazla maaş için.
Biraz bekleyin, belki iyileştirme olur maaşınızda.
Malum işsizlikte çok, idare edin derim. Hiç yoktan iyidir. :34:
aynen öyle yapıcam bir iki aya değişir belki ne kadar isteyebilirim onun nabzını ölçüyorum aslında aynı işi yapanlar ne kadar alıyor die
hangi şehirdesin

tekirdağ cnm

ayda bir değil cnm altı ay da bir keşke ayda bir olsa hiç şikayet etmem hep burda çalışırım

ebnce yine şikayet etme hem bak daha başlangıçmış...Ben üniversite mezunu olduğum halde uçuk rakamlar almıyorum :44:

aynen öyle yapıcam bir iki aya değişir belki ne kadar isteyebilirim onun nabzını ölçüyorum aslında aynı işi yapanlar ne kadar alıyor die

aslında başlangıç için iyi hesaplayın 12 ay olarak ikramiyelerinizle birlikte maaşınız aylık 1100 tl gibi bir rakam oluyor.
fena değil. memnunsanız biraz daha sabredin. hafta sonu çalışıyor musunuz?

ebnce yine şikayet etme hem bak daha başlangıçmış...Ben üniversite mezunu olduğum halde uçuk rakamlar almıyorum :44:
NE KADAR ALIYORSUNUZ
950 ikramiyesiz hali mi canım, yoksa tüm ikramiyelerle beraber toplayıp 12'ye mi böldün:26:

Eğer ikramiyesizse çok iyi bence..
İKRAMİYESİZ CNM

aslında başlangıç için iyi hesaplayın 12 ay olarak ikramiyelerinizle birlikte maaşınız aylık 1100 tl gibi bir rakam oluyor.
fena değil. memnunsanız biraz daha sabredin. hafta sonu çalışıyor musunuz?

EWET HAFTASONUDA VAR PAZAR TATİL

ne kadar alıyorsunuz bende onu diyorum eski çalıştığım yerde daha fazla olucaktı hemde sabah dokuz akşam aldı olucaktı şimdi sabah sekiz akşam altı ama bazen sekiz olucak hemde mesai sayılmayacak
1725 alıyorum canım 220 tl de yemek kartı var resmi tatillerde izinliyim hafta sonları çalışma yok mesai hiç yok

tekirdağ cnm

1100e geliyor galiba hesapladım da. Çok farketmiyormuş ikramiyelerle. Daha önce ne kadar alıyordun. Sen de haklısın. İnsan 4 yıl tecrübesi olunca beklenti artıyor... :(

tekirdağ cnm

tekirdağ için maaşın çok iyi
hem ükselir o daha
küçük bi şehir çok fazla iş imkanı yok
bence sen memnun bi şekilde devam et
ben antalyada iyi bi kurumsal firmada çalışıyorum
otomotiv sektoru 1,200 tl alıyorum
üstelik 3. Yılım

Back
X