Dudak Makyajı mac ruj için yardımcı olun bana bayanlar......

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

telliket

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
159
2
118
İstanbul
herkese merhaba. ben mac russian red almak istiyorum ama yaşadığım şehirde mac satan bi yer yok. russian red e benzeyen ruj öneriniz var mı? veya internetten sipariş verilebilecek biyer var mı? (özelden adresi yazarsınız reklam gibi olmasın :D ) malum bayram geliyo bayrama kadar bulmam lazım.....

rimmel london kate moss serisi rujlarında çok güzel bir kırmızı var onu öneririm deborah ın kırmızı ruju da çok güzel

bugün m.a.c ürünleri online alışveriş kulüplerinden birinde (l.. ile başlayanda) üstelik sabah russian red vardı ama bitmiş , diğerlerine bak istersen ama indirimli değil fiyatlara kargo eklenince.. tabii mac yoksa yaşadığın yerde belki iyi olur senin için... ben sana kırmızıda sephora r05 rujunu öneririm, russian red neymiş dersin o kadar iddialı..

ben russian red den çok memnunum.
kadıfemsi,mat,kolay çıkmıyor ve kokusu da güzel
çok para verdim ama değdi.
mat olmayan bir kırmızı avonda var hangi seri bilmiyorum ama red2000 rujun kodu
oda fena değil
bide golden rose un bir serisinde de mat renkler var
deneyerek bak istersen..

bugün m.a.c ürünleri online alışveriş kulüplerinden birinde (l.. ile başlayanda) üstelik sabah russian red vardı ama bitmiş , diğerlerine bak istersen ama indirimli değil fiyatlara kargo eklenince.. tabii mac yoksa yaşadığın yerde belki iyi olur senin için... ben sana kırmızıda sephora r05 rujunu öneririm, russian red neymiş dersin o kadar iddialı..

canım şimdi gördüm yazını. lim.... ile başlayan site galiba dediğin site ama mac satışını göremedim :( . site adını özelden yazabilirsen çok sevinirim. sephora önerinide dikkate alıcam :) teşekkür ederim :)

rimmel london kate moss serisi rujlarında çok güzel bir kırmızı var onu öneririm deborah ın kırmızı ruju da çok güzel

önerilerin için teşekkür ederim cnm :) watsonsa baktım deborah yok burada. kate moss serisininde ne testerı var ne rujların kendisi. raflar boştu. daha sonra tekrar bi gidicem :)

ben russian red den çok memnunum.
kadıfemsi,mat,kolay çıkmıyor ve kokusu da güzel
çok para verdim ama değdi.
mat olmayan bir kırmızı avonda var hangi seri bilmiyorum ama red2000 rujun kodu
oda fena değil
bide golden rose un bir serisinde de mat renkler var
deneyerek bak istersen..

bende kalıcı ve mat rujları seviyorum özellikle kırmızıda. russian redinde ününü çok duydum. ama alabilecek miyim bilemiyorum... :) avon rujlarını pek beğenmiyorum ama golden rose u not ettim ona da bakıcam tatlım. teşekkürler :)

bende kalıcı ve mat rujları seviyorum özellikle kırmızıda. russian redinde ününü çok duydum. ama alabilecek miyim bilemiyorum... :) avon rujlarını pek beğenmiyorum ama golden rose u not ettim ona da bakıcam tatlım. teşekkürler :)

mac in internetten sipariş verebileceğimiz bir adresi yok ama telefon ederek sipariş verebiliyorsunuz :34:
başka markalarda gönlünüze göre bir kırmızı bulamazsanız böyle bir alternatifte var

eskiden havale ile oluyordu
şimdi kredi kartı kullanmakta mümkünmüş
istediğim birkaç ruj var
bayramdan sonra almayı düşünüyorum ben

Son düzenleyen: Moderatör:

mac in internetten sipariş verebileceğimiz bir adresi yok ama telefon ederek sipariş verebiliyorsunuz :34:
başka markalarda gönlünüze göre bir kırmızı bulamazsanız böyle bir alternatifte var

esmerkraliçe bizi bilgilendirmen harika oldu. çok teşekkürler. artık bayramdan sonra telefonlarını bulup mac i arıycam :)

esmerkraliçe bizi bilgilendirmen harika oldu. çok teşekkürler. artık bayramdan sonra telefonlarını bulup mac i arıycam :)

rica ederim canım google a mac telefonla sipariş yazıp aratırsan çıkıyor zaten hemen :34:

Back
X