L
littlewise
Ziyaretçi
- Konu Sahibi littlewise
ben fenerliyim ve hem 2 kupa kaybedişimiz hem de o rezaleti yaşadığımız için çok stresli, gergin ve sinirliydim o gün şampiyonluğu kaybettiğimizde. sevgilim gsli ve bana mesajlar atmaya basladı sana başka takım bulalım fbyi bırak falan dedi çok sinirlendim zaten sinirliydim gözüm karardı artık, konusma benle mesaj falan atma git bursayı tebrik et çok sinirliyim diyorum uyarıyorum da ya dedim, bi kaç dk sonra sen fb için beni bile satarsın yazıklar olsun dedi, ne alakası var saçmalama dedim o takımım sen de sevgilimsin dedim yeriniz ayrı dedim, fbnin yeri yok dedi, sonra bana mesaj atma dedin ya görürsün sen dedi ve maç akşamından beri benimle konusmuyo, o gece yine mesaj attım ben hem iyi geceler mesajı hem de uzatmayalım falan dedim ama cevap yazmadı, sabah da gunaydın mesajı attım dün o söylediklerinde ciddi değildin di mi bi maç için benle konuşmayacağına inanmıyorum dedim yine cevap yok, sonra ben de artık yazmayacagımı söyledim hala konusmuyoruz ya!! bi beni düşünmüyo ya bi de facebookuna bissürü fenerle dalga gecen seyler paylaşmış beni daha da deli etmek icin midir nedir! hiç anlamıyo beni fanatiğim işte ve Fbliyim, "fenerliyim beni böyle kabul etcen" dedim ona da, bi maç için bu kadar öfkelenmesine inanamıyorum hele ki takımımı degistirmemi istemesine hiç inanamıyorum değiştirmicem işte daha da fanatikleşicem her gecen gun!
napmalıyım sizce ?
napmalıyım sizce ?
Son düzenleyen: Moderatör: