maç yüzünden kavga ettik. inadına FBliyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

littlewise

Ziyaretçi
ben fenerliyim ve hem 2 kupa kaybedişimiz hem de o rezaleti yaşadığımız için çok stresli, gergin ve sinirliydim o gün şampiyonluğu kaybettiğimizde. sevgilim gsli ve bana mesajlar atmaya basladı sana başka takım bulalım fbyi bırak falan dedi çok sinirlendim zaten sinirliydim gözüm karardı artık, konusma benle mesaj falan atma git bursayı tebrik et çok sinirliyim diyorum uyarıyorum da ya dedim, bi kaç dk sonra sen fb için beni bile satarsın yazıklar olsun dedi, ne alakası var saçmalama dedim o takımım sen de sevgilimsin dedim yeriniz ayrı dedim, fbnin yeri yok dedi, sonra bana mesaj atma dedin ya görürsün sen dedi ve maç akşamından beri benimle konusmuyo, o gece yine mesaj attım ben hem iyi geceler mesajı hem de uzatmayalım falan dedim ama cevap yazmadı, sabah da gunaydın mesajı attım dün o söylediklerinde ciddi değildin di mi bi maç için benle konuşmayacağına inanmıyorum dedim yine cevap yok, sonra ben de artık yazmayacagımı söyledim hala konusmuyoruz ya!! bi beni düşünmüyo ya bi de facebookuna bissürü fenerle dalga gecen seyler paylaşmış beni daha da deli etmek icin midir nedir! hiç anlamıyo beni fanatiğim işte ve Fbliyim, "fenerliyim beni böyle kabul etcen" dedim ona da, bi maç için bu kadar öfkelenmesine inanamıyorum hele ki takımımı degistirmemi istemesine hiç inanamıyorum değiştirmicem işte daha da fanatikleşicem her gecen gun!

napmalıyım sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
ben fenerliyim ve hem 2 kupa kaybedişimiz hem de o rezaleti yaşadığımız için çok stresli, gergin ve sinirliydim o gün şampiyonluğu kaybettiğimizde. sevgilim gsli ve bana mesajlar atmaya basladı sana başka takım bulalım fbyi bırak falan dedi çok sinirlendim zaten sinirliydim gözüm karardı artık, konusma benle mesaj falan atma git bursayı tebrik et çok sinirliyim diyorum uyarıyorum da ya dedim, bi kaç dk sonra sen fb için beni bile satarsın yazıklar olsun dedi, ne alakası var saçmalama dedim o takımım sen de sevgilimsin dedim yeriniz ayrı dedim, fbnin yeri yok dedi, sonra bana mesaj atma dedin ya görürsün sen dedi ve maç akşamından beri benimle konusmuyo, o gece yine mesaj attım ben hem iyi geceler mesajı hem de uzatmayalım falan dedim ama cevap yazmadı, sabah da gunaydın mesajı attım dün o söylediklerinde ciddi değildin di mi bi maç için benle konuşmayacağına inanmıyorum dedim yine cevap yok, sonra ben de artık yazmayacagımı söyledim hala konusmuyoruz ya!! bi beni düşünmüyo ya bi de facebookuna bissürü fenerle dalga gecen seyler paylaşmış hiç anlamıyo beni fanatiğim işte ve Fbliyim, "fenerliyim beni böyle kabul etcen" dedim ona da, bi maç için bu kadar öfkelenmesine inanamıyorum hele ki takımımı degistirmemi istemesine hiç inanamıyorum değiştirmicem işte daha da fanatikleşicem her gecen gun!

napmalıyım sizce ?

ne demişsin ki sadece kırmızılı yerleri dediysen sevgilin çok ağır karşılık vermiş, sinirliyim demişsin zaten daha ne üstüne gidiyo, sende hata yapıp bi ton alttan almışın, ooh iyice havaya girmiş senin ki

sen aynı şekilde gs ile dalga geçsen o çok hafif tepki vercekti sanki

bence sana saygı duyup fb ile dalga geçmemeliydi, sonuçta fanatizm bi takıntı bunu bi erkek bilmezde anlamazda, kim bilir allah aşkına

bence hiiiç kafana takma, mesaj atma, sallamaz, havalarında kal, pas atarsa zayıf bi karşılık verirsin böyle böyle barışırsınız, pas atmazsa boşver gitsin

yani sadece benimle konuşma diye mesaj attın diye bu kadar trip yapılır mı, kusura bakmada şımarık senin ki

Şu maç olaylarından çıkan kavgaları hiç anlamadım ,anlamayacağım da :delphin:

Ne var şampiyonluğu kaybettiysek,dünyanın sonu mu yani.Ben de fenerliyim yorgan yakmıyorum maçı kaybettik diye :delphin:

Stadyumu yakanlar,maç yüzünden kanlı bıçaklı olanlar,birbirlerine küfür edip kavga çıkaranlar,futbolcularımıza birşeyler fırlatanlar...Çocukluktan başka birşey değil kesinlikle.

Konu sahibi arkadaşım,fazla alınganlık yapmışsın.Sevgilin takılmış bunda ne kötülük var.

Hem maç kaybettik diye bu derece öfkelenilir mi hiç :delphin:

Takım değiştirme mevzusuna da gelince o değiştirsin takımını alsanaalsanasmile sen neden değiştiriyormuşsun ki .

aynı durum bizdede mevcut eşim fenerli ben galatasaraylıyım ama ikimizde fanatik değiliz ben gerçi kupa günü pek yaklaşmadım dalga falan geçmedim ama dün daha sakindi birazcık dalgamı geçtim ama siz keşke o kadar sinirliyken yapmasaydı bencede takma kafana sen üstüne düştüğün için kendini ağırdan satıyor çünkü sizin üzüldüğünüzü biliyor biraz ilgilenmeyin bence

futbol fanatikliği başka bir şey sanırım insanı sevgilisiyle bile birbirine düşürdüğüne göre..
ben fanatik olmayınca bu konuda yapılan tartışmalarda haliyle garip geliyor..
daha önemli sorunlar varken ama bana sadece kendinize göre haklısınız demek düşüyor..

ne demişsin ki sadece kırmızılı yerleri dediysen sevgilin çok ağır karşılık vermiş, sinirliyim demişsin zaten daha ne üstüne gidiyo, sende hata yapıp bi ton alttan almışın, ooh iyice havaya girmiş senin ki

sen aynı şekilde gs ile dalga geçsen o çok hafif tepki vercekti sanki

bence sana saygı duyup fb ile dalga geçmemeliydi, sonuçta fanatizm bi takıntı bunu bi erkek bilmezde anlamazda, kim bilir allah aşkına

bence hiiiç kafana takma, mesaj atma, sallamaz, havalarında kal, pas atarsa zayıf bi karşılık verirsin böyle böyle barışırsınız, pas atmazsa boşver gitsin

yani sadece benimle konuşma diye mesaj attın diye bu kadar trip yapılır mı, kusura bakmada şımarık senin ki
başka bişey demedim uyardım bile onu, evet ya çok şımarıkmış hep bişeyler oluyodu hallediyoduk "yok ya öyle deildir " diyodum ama bu olayla daha iyi anladım

Şu maç olaylarından çıkan kavgaları hiç anlamadım ,anlamayacağım da :delphin:

Ne var şampiyonluğu kaybettiysek,dünyanın sonu mu yani.Ben de fenerliyim yorgan yakmıyorum maçı kaybettik diye :delphin:

Stadyumu yakanlar,maç yüzünden kanlı bıçaklı olanlar,birbirlerine küfür edip kavga çıkaranlar,futbolcularımıza birşeyler fırlatanlar...Çocukluktan başka birşey değil kesinlikle.

Konu sahibi arkadaşım,fazla alınganlık yapmışsın.Sevgilin takılmış bunda ne kötülük var.

Hem maç kaybettik diye bu derece öfkelenilir mi hiç :delphin:

Takım değiştirme mevzusuna da gelince o değiştirsin takımını alsanaalsanasmile sen neden değiştiriyormuşsun ki .

evet çok abarttılar gerçekten de ama çoook kötüydü yaa neyse...

aynı durum bizdede mevcut eşim fenerli ben galatasaraylıyım ama ikimizde fanatik değiliz ben gerçi kupa günü pek yaklaşmadım dalga falan geçmedim ama dün daha sakindi birazcık dalgamı geçtim ama siz keşke o kadar sinirliyken yapmasaydı bencede takma kafana sen üstüne düştüğün için kendini ağırdan satıyor çünkü sizin üzüldüğünüzü biliyor biraz ilgilenmeyin bence
sinirliyim dedigim halde üstüme geldi yaa!, ben özellikle hiç bişey demedim yenilince sustum ilk o mesaj attı "bursa şampiyon" diye, sinirliyim moralim bozuk dedim, ilk önce bosver uzulme seneye alırsınız dedi sonra baska takıma gec demeye basladı sonra da kavga etmeye basladık

futbol fanatikliği başka bir şey sanırım insanı sevgilisiyle bile birbirine düşürdüğüne göre..
ben fanatik olmayınca bu konuda yapılan tartışmalarda haliyle garip geliyor..
daha önemli sorunlar varken ama bana sadece kendinize göre haklısınız demek düşüyor..
futbol ya da değil benim değer verdiklerime saygılı olmalı bence, ben bu takımı tutuyosam buna saygı duymalı üstüme gelmemeliydi ama anlatamıyorum ki beyfendiye!

şaka yapıyo gibi geliyodu o yüzden alttan alayim dedim mesaj attım ben de ama ciddiymiş meger

Yapacak bişey yok fenerbahçeyle mutlu olmaya çalış, ne mühim bişey tartıştınız şeye bak....Boş şeyler... :umursamaz:

iki taraf da abartı davranmış, çok ciddiye almışsınız bazı şeyleri. siz fb için sevgilinizle ters konuşarak beni arama sinirliyim falan diyerek, o da fener için beni bile satarsın diyerek. (bu arada ben de fb'liyim belirteyim)sadece şaka yapmış size takımını değiştir diye, benim erkek ark.da bana gel senin takımını deiştirelim beşiktaşlı yapalım diyip duruyo. şaka yollu dalga geçiyoruz birbirimizle bu futbol konularında. hem bu ara herkes fb ile dalga geçiyor sende onlarla dalga geç ben fb ile dalga geçenlerle dalga geçiyorum mesela bursasporlubeşiktaşlılar, trabzonlugsliler falan diye laelaelaelaelae

ama bana "yazıklar olsun" dedi! "yazıklar olsun sana beni bile satarsın" dedi halbuki o kadar da sert bi şey yazmamıştım, sonra görürsün sen dedi bi daha da konusmadı, şaka olsa şimdiye yumusaması gerekirdi ama çıt yok.

bahane yapmış erkek arkadaşın sanki..benimde nişanlım fbli ve inanılmaz üzüldü sinirlendi ve bende gslıyım bırak dalga geçmeyi morel verdim ona çok üzüldü diye ..sizinki çocukluk kusura bakma..

sazan yaz 1907 ye gönder konfeti atıp sahaya insinler:))))))))))
kızma ya ne var komik yani dalga geçilmeyecek gibi mi..
böle şeylerden kavga mı çıkar canım bekle titrer kendine gelir arkadaşın , şımarıklığın ilacı yok hemde 70 yaşında olsa da :(

Valla benim sevgilim Fenerli olsaydı bin beterini yapardım.
50 yılda bir geçer bu fırsat insanın eline yapacak bişey yok :)
Gün olur devran döner, top yuvarlaktır, sen de onla dalga geçersin.
Ama tabii siz de abartmışsınız küslük falan girmiş araya ama yine de tek derdiniz bu olsun.

Ne maçı ne şampiyonluğu yaaaa
Başka sıkıntınız mı yok?
Madem tek derdiniz bu,bari oturun da şükredin!

öyle diyosunuz ama iki gündür konuşmuyoruuzzzz, bana da cok sacma geliyo aslında ama inat etmiş bi kere şimdi gidip ben konuşsam onunla havalara girecek, o yüzden bişey de demiyorum. sanırım en doğrusu da o konuşana kadar benim konuşmamam, eninde sonunda gelir heralde, bitirecek kadar da abartacagını sanmıyorum :s eğer o kadar abartırsa abartsın o zaman yuh der giderim

çok sacma bir nedenden kavga etmişsiniz.. bence degmez.. bende fbliyim nişanlımda gs li ama asla kavga unsuru olrk bunu gormedık.. o benle ben onla dalga gecerim.. sinirlenicek bişey yok.. aşırı fanatikligi de bırak canım,milley top pesinde kosup para kazanıyor, sen sinir bozuyorsun.. deger mi Allah aşkına.. boşver ya.. yenilmişsek yenilmişiz.. ölümüne fb :D
konuşma mevzusuna gelince bekle , o gelir muhakkak..anlar heralde sacma bir neden oldugunu

ben fenerliyim ve hem 2 kupa kaybedişimiz hem de o rezaleti yaşadığımız için çok stresli, gergin ve sinirliydim o gün şampiyonluğu kaybettiğimizde. sevgilim gsli ve bana mesajlar atmaya basladı sana başka takım bulalım fbyi bırak falan dedi çok sinirlendim zaten sinirliydim gözüm karardı artık, konusma benle mesaj falan atma git bursayı tebrik et çok sinirliyim diyorum uyarıyorum da ya dedim, bi kaç dk sonra sen fb için beni bile satarsın yazıklar olsun dedi, ne alakası var saçmalama dedim o takımım sen de sevgilimsin dedim yeriniz ayrı dedim, fbnin yeri yok dedi, sonra bana mesaj atma dedin ya görürsün sen dedi ve maç akşamından beri benimle konusmuyo, o gece yine mesaj attım ben hem iyi geceler mesajı hem de uzatmayalım falan dedim ama cevap yazmadı, sabah da gunaydın mesajı attım dün o söylediklerinde ciddi değildin di mi bi maç için benle konuşmayacağına inanmıyorum dedim yine cevap yok, sonra ben de artık yazmayacagımı söyledim hala konusmuyoruz ya!! bi beni düşünmüyo ya bi de facebookuna bissürü fenerle dalga gecen seyler paylaşmış beni daha da deli etmek icin midir nedir! hiç anlamıyo beni fanatiğim işte ve Fbliyim, "fenerliyim beni böyle kabul etcen" dedim ona da, bi maç için bu kadar öfkelenmesine inanamıyorum hele ki takımımı degistirmemi istemesine hiç inanamıyorum değiştirmicem işte daha da fanatikleşicem her gecen gun!

napmalıyım sizce ?

bir maçı ölüm kalım durumu haline getirip sevgilinizin kalbini kırarsanız sonuç böylekafamçokkarıştı

üzüldünüz anlarım da sinirliyse ya susacaksın ya da ne konuştuğunu bileceksin

mesaj atma demişsiniz o da artık mesaj atmıyor. isteğinizi yerine getiriyor işte ne güzelzemuszemus

özür dilemenin bir yolunu bulmalısın bencefisfisfis

canım senin suçun yokki.. olabilir anlık kızgınlıkta olabilir, maç olayını ilişkine bulaştırmasaymışsınız keşke diycem ama başlatanda o olmuş :delphin: sanırım seni kızdırmak hoşuna gidiyor ki hassasiyetini bildiği halde üzerine gelmiş..
üstüne düşme, düstükçe daha bir haklı görür kendini.. ne dediysen arkasında dur.. kendi haline bırak.
nasıl olsa düzelir
:içelim:

fenerbahçelilerle dalga geçilmeyecek gibi değildi ki hem bir haftada 2 kupa kaybetti bide şampiyon olduk diye sahalara indi böyle fırsat ele geçecek miydi bir daha.. sizde büyüttünüzde büyüttünüz sevgilinizde haklı gibi takım işini büyütmemek lazım gülüp geçeceksin böyle şeylere sanki fener kupayı size mi verecekti kavga ettiğinizle kaldınız

bu fener dert oldu herkese ya bnm sevgilimde çok çoksinirliydi o gece ağzını bıçak açmadı bazıları gerçekten ciddiye alıyo değer veriyo böyle şeylere..
Eee değerlerine saygısızlık etmiş .. bunun yanında aşırı abartmış küsme olayını çocuk gibi ne öyle canım bişey de dememişsin üstelik

Back
X