Maceramız devam ediyor

Zemestan

Mutluluuuuuk.
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
289
83
43
Merhaba kızlar bu önceki konum fazlaca olay yaratmıştı sizin de desteklerinizle Mehmet ile görüşmemeye karar vermiştim. Hatırlamanız için linki buraya bırakıyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tanışma-aklım-yetersiz-kaldı-kızçeler.750241/

Kızlar öncelikle şunu belirteyim alaysı yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın.

Mehmetle görüşmeme kararı almıştım ama kendime engel olamadım onunla görüşmek istemediğimi dile getirdim çünkü gerçekten çevremdeki herkes çok üstüme geliyordu olayı anneme anlatmıştım hatta görüşmüşlerdi son olarak annem babama aktarmıştı böyle böyle bir durum var diye o günden sonra babamla konuştuk benimle çok samimi bir şekilde konuştu. Ama çevremdeki herkeste şöyle bir düşünce vardı sanki ben yarın evlenip gidiyorum. Bunun nedeni ise Mehmetin bizim hayatımıza direk evlilik ile giriş yapmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ki haklılarda ben bile öyle hissettim sanki yarın elimden tutup beni nikah masasına götürecek o denli hızlı gidiyordu zaten bu kısımları size anlatmıştım.
Mehmeti yakından tanıma kararı aldım kaybedecek hiçbir şeyim yoktu şu anda 2 haftadır tanışıp görüşüyoruz ve toplamda 5 kere yüz yüze görüştük bu görüşmelerimiz hep saygı çerçevesi içinde dolu dolu geçiyor ufak sürprizler yapıyor beni güldürüyor benim kendim de fark etmediğim bir çok özelliğimi farkına vardırıyor ve resmen düşüncelerimi okuyor ona göre davranıyor. Sanki beni benden daha iyi tanıyormuş gibi.
Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz arada o güzel şeyler söylüyor ben sap gibi kalıyorum karşılık vermiyorum bunların nedeni de korkularım ama ben bunları dile getirmiyorum o zaten farkında arada durduk yere somurtmaya başlıyorum geçmişimden tam anlamıyla sıyrılamadım ve Mehmet bunu farkında beni karşısına alıp benimle konuşuyor her şeyin bittiğini yaşadığım kötü günlerin geride kaldığını ve hep yanımda olacağını söylüyor kendimi güvende hissediyorum yanında.
Ve kızlar ilişkimiz bu boyutta devam ederse tanıştığımız gün nikah yapmayı düşünüyoruz. Bu süreçte o kendi memleketine dönecek dönmek istemiyor burada kalmak istiyor ama ben gitmesi için zorluyorum çünkü evlilik kolay değil bir birikim yapmamız gerekiyor.

Kızlar bunları dert olarak anlatmadım bir anda konumu yarıda kestim bir çoğunuz bana yardımcı olmaya çalıştı son gelişmelerden haberiniz olması gerektiğini düşündüğüm için açtım. Ve cümleleri yarım yamalak yazdım nedense toparlayamadım sormak istediğiniz her hangi bir şey varsa cevaplamaya hazırım :)

biraz hızlı gidiyorsunuz gibime geldi ama hayırlıysa olsun tabiki, gerçi bir sene tanıma zamanı vermişsiniz, ama söz nişan gibi olayları nikaha yakın zamanda yapın, bir de eski yaşadıklarınızı pek yansıtmayın derim ben mehmete, şuan için idare eder başlarındasınız ama zamanla sıkılabilir,

benim eşim de beni ilk gördüğünde arkadaşına ben bu kızla evlenmek istiyorum demişti ve ilk görüşmemizde direk söyledi . bazıları duygularını saklayamaz sanırım sizin arkadaşınız da o cinsten :) inşallah mutlu olursunuz ...

Canım biraz hızlı değil çok fazla hızlı gidiyoruz sanki peşimizden biri kovalıyor bizi :)
Canım yansıtmak istemiyorum ama gerçekten çok zor günler yaşadım bir anda aklıma geliyor

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sağolun :)

Mehmet bey ne isle meşgul?

Fotoğrafçı Mehmet Bir reklam ajansında fotoğrafçılık yapıyor ama sürekli il dışında oluyor il il geziyormuş mesleği gereği bu da evlilik için zor olur diye düşündü yeni bir meslek arayışında şu an

hakkinizda hayirlisi olur insaallah.. size nacizane tavsiyem su olur, aileler biraraya gelmeden, onun cevresini vs iyice taniyip gozlemlemeden, deli dolu duygularin etkisiyle hemen evlilik isine girmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…