- 4 Ağustos 2018
- 191
- 43
- 13
- Konu Sahibi heartless-
Yakinda istemem olacak sevgiliminde maasi asgeri ucret. Babam işlerimi zorlastiriyo gelsinler istemeye tanisalim dedi ama her seyi erkek tarafi yapacak diyor bir kiz evlenirken hanimlar yatak odasini tabak canagini kiz tarafi almaz mi ? Babam ben kiz veriyorum hepsini oglan tarafi yapacak diye tutturuyor bizimde durumumuz normal ne iyi ne kotu karsi tarafinda durumu aynisi ama babam isi hep zorlastirici sekilde konusuyo sevdigin adamin duzgun isi yok tamam ama seviyorum ben ne yapayim ki sirf durumlar boyle diye sevdigimden nasil kopabilirim ben babami ailemi nasil yumusatabilirim misal ornek veriyorum bi aile buyugumuz nişanda erkegin yuzugunu kiz kizin yuzugunu de erkek alir dedi benin cevremdede evlenenlerde nisani olanlarda erkegin yuzugunu kiz aldi ama babam oyle sert konusuyo ki ben kiz veriyorum oglanin yuzugunu neden ben alacakmisim diyor arkadaslar ben ne yapayim o kadar bunaldim ki babamdan bu konusmalarindan ne diyim ne yapayim ben bu adama kendisi de annemle severek evlendi evlendiklerinde evlerinde hicbir sey bile olmadigi halde ama simdi herseyimiz de var ama babam laftan anlamiyor cok bunaldim ben artik ..