Maddi durumu olmayan insanların doğurmasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

serentyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
1.480
2.476
63
Merhaba, bir whatsap grubumuz var ordaki arkadasımizin 4 tane cocugu var başladi nasil yokluk yaşadıgıni anlatmaya ornek gerekirse. Komsulari tavuk icin kuru ekmek getiriyormus bu islayip cocuklarina yediriyormuş. Ayakkabi aliyormus cocuklarına sirayla giydiriyormus olanlara. Okuldaki kirtasiye mazemelerini ogretmeni aliyormus. Cocuklari aciktim diye aglayinca cok yemek yiyemeyiz kapidan sigamayiz diye avutuyormus.bu anlattiklarindab sonra tek dedigim niye bu yokluga bu kadar cocuk dogurdun. Diger kizlar basladi vay sanane istedigi gibi dogurur Allah veriyor rızkinida veriyor. Dedim Allah veriyor diye durmadan doguralimmi baya tartıstık ve beni gruptan attılar bana baya dert oldu ben haksızmiyim nolur birsey deyin. (Kendisi kurtmuş bana iki lafindan biri ben kurdum kurdum sen irkcılik yapiyorsun bu dedigimin irkcilikla alakasi varmı?)

Kendi evladının akıbetini düşünemeyecek kadar amip olup hala doğuran bir kadının ve arkadaşlarının sorunlarını dert etmeyin kendinize. Kürtmüşmüş. Alakası yok. Demekki kürt olmakla alakalı bir kompleksi var. Böyle kalitesiz bir grupla arkadaş olmayı geç selam vermem.

Merhaba, bir whatsap grubumuz var ordaki arkadasımizin 4 tane cocugu var başladi nasil yokluk yaşadıgıni anlatmaya ornek gerekirse. Komsulari tavuk icin kuru ekmek getiriyormus bu islayip cocuklarina yediriyormuş. Ayakkabi aliyormus cocuklarına sirayla giydiriyormus olanlara. Okuldaki kirtasiye mazemelerini ogretmeni aliyormus. Cocuklari aciktim diye aglayinca cok yemek yiyemeyiz kapidan sigamayiz diye avutuyormus.bu anlattiklarindab sonra tek dedigim niye bu yokluga bu kadar cocuk dogurdun. Diger kizlar basladi vay sanane istedigi gibi dogurur Allah veriyor rızkinida veriyor. Dedim Allah veriyor diye durmadan doguralimmi baya tartıstık ve beni gruptan attılar bana baya dert oldu ben haksızmiyim nolur birsey deyin. (Kendisi kurtmuş bana iki lafindan biri ben kurdum kurdum sen irkcılik yapiyorsun bu dedigimin irkcilikla alakasi varmı?)
Bence de sizi ilgilendirmez. Karışmayın kim doğuruyor kim besliyor...

30 saniye kadar kurtla konunun bağlantısını kurmaya çalıştım. Irkçılık, kurt vs. bozkurda falan bağladım, sonra jeton düştü.

Niye doğurdun lafı kadar saçma bir laf yok. Doğmuşlar artık geldiği yere geri gönderecek hali yok. İçinde bulunduğu duruma çözüm aramak, daha fazla çoğalmaması için yardımcı olmak ya da en azından manevi destek olmak yerine niye doğurdun derseniz tepki görürsünüz.

Burdan kontrolsüz çoğalan insanları desteklediğimi çıkarmayın. Sadece çözüm sunamıyorsanız köstek olunmasını laf sokulmasını anlamsız buluyorum.

Islayıp ekmek verdi diye çok mu iyi anne oldu şimdi çocuklar besinsizlikten kuş kadar kalmıştır bir tane yeter etle sütle rahat beslerim 2’yi istemiyorum kesinlikle yuh artık. Korunma hak getire bu insanlara. Korunmanın varlığını bile bilmiyorlardır hayatlarında hiç korunduklarını sanmıyorum öyle gelişi güzel sokak hayvanı gibiler.

Allah rızkını veriyorsa öyle whatsap gruplarında zırlamasın. Ne beyinsiz insanlar var. Bunun ırkla da hiç alakası yok,bıktık şu Kürtlük acıtasyonundan.
Bunun milli aidiyetle ne ilgisi var? Siyasi fikirlerinizi kendinize saklayın ya da siyaset yapılan bir sayfa bulup oraya yazın ne istiyorsanız.

Ben Suriyeli diye düşünmüştüm 😅😅 okuyunca

30 saniye kadar kurtla konunun bağlantısını kurmaya çalıştım. Irkçılık, kurt vs. bozkurda falan bağladım, sonra jeton düştü.

Niye doğurdun lafı kadar saçma bir laf yok. Doğmuşlar artık geldiği yere geri gönderecek hali yok. İçinde bulunduğu duruma çözüm aramak, daha fazla çoğalmaması için yardımcı olmak ya da en azından manevi destek olmak yerine niye doğurdun derseniz tepki görürsünüz.

Burdan kontrolsüz çoğalan insanları desteklediğimi çıkarmayın. Sadece çözüm sunamıyorsanız köstek olunmasını laf sokulmasını anlamsız buluyorum.
Bunu dememin sebebi 10 yildir kocası issizmis bu yeni olan birsey degilmiş bu 10 yılda dogurup durmuş

Doğurmuş olmuş bitmiş niye doğurdun demenin bi manası yokmuş kendi kendinize diyip oraya yazmayabilirdiniz. Biraz yersiz olmuş yazmanız. Allah yardımcınız olsun diyip susabilirdiniz

Ben bu tarz insanlar yüzünden çalışmayan geleceğini düşünmeyen hiç kimseye bir bardak su vermiyorum artık. Yok yani bitti benim merhametim, kendini düşünmeyeni ben hiç düşünmem He he diyip geçin. Niye keyfinizi kaçırıyorsunuz ki?

Yalan çıkıyor ya sonra onların çoğu, 50 kapıdan dilenen tipler bunlar merak etme senin çocuklarından daha iyi durumdadırlar. Tavuk yemi olsun diye verilen ekmeği çocuğuna yediren kadının elinde telefon internet ne gezecek, ah canım can evinizden vuruyolar sizi böyle tabi düşünemiyorsunuz o an ah vah etmekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X