Benim esim memur ben de memurum biz universitede tanistik esim pesimden cok kostu ben istemedim aileme seni kabul ettiremem dedim ama bi sekilde gonlume girdi asik oldum kendisini.de cok seviyorum esim yillarca ailesine bakmis maddi.anlamda biz evlendik.kayinvaldemin 5 kurus bir faydasi olmadi.ne altin ne esya.ne.dugun kredi.cektik kendi cabamizla herseyi.yuklendik benim ailem 2 bilezik takti onlardan tik yok.bide daha onlarin ayakkabisi kiyafetine kadar esim aldi esim 1 seni.nisanlili durduk 1 tane bilezigi zor aldi anasigilden artirip.evlendik.2 sene oldu daha hala her sorumluluk esimde babalari yurt disina gidiyor issizlik maasi.aliyor abileri.var onlarin hic umrunda degil.her yuk bizde bide kayinvaldem 2 kiz var evde ve hic idareyi bilmiyorlar esim annesinin sigortasini yatiriyor 1 lira para gonderiyor sigorta icinde onun disinda dogalgaz elektirik esime ait 350.den asagi.dogalgaz 150 den asagi.elektirik.gelmiyor hic idare yok beni istemeye geliyor esime diyoki.bizim yanimizda benim bilezigimi gorup diger geline.de.alinacak diyo.artik evlendik tamam bende calisiyorum ama bebek istiyoruz yani nereye kadar gidecek bu allah.askina tek sorumluluk esimde ben bisey.isteyince ihtiyacimiz mi var diyo onlardan.artip sira bana hic gelmiyor ne yaparsam kendi maasimla yapiyorum hic 5 kurus birikim.yok altinlari.bozdurduk kredi borcu yatirdik anasina daha rahat para gondersin diye bir çöpü yok kaynanamin kendi.adina yani ben esime soyleyince cok kötü bir insanmisim gibi muamele goruyorum artik evlendik kendimize gore ihtiyaclarimiz var ben kiyamadim en uygun esyalardan aldirdim ama yine birikim yok.olani anasi istoyor ayin 6 da para istiyor 20 gune bir sanki 6 da maas aliyor ben bilmiyorum ne olacak vallahi fazlasi var eksigi yok bu anlattiklarimin ben kötü bir insan miyim
Tamam gelirleri yok ama hic idareleri.de yok hep esim tek.bu yokki ailede yani ben mi sucluyum kabul mu etmeliyim ?
Tamam gelirleri yok ama hic idareleri.de yok hep esim tek.bu yokki ailede yani ben mi sucluyum kabul mu etmeliyim ?