Maddi manevi arınma durumları :))

ferideei

Karakterin kaderindir...
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
3.667
1.613
248
Evet hanımlar ...Kilo vermem lazım,stresten kilo vermiştim ama yeniden almaya başladım ,malum kış ayındayız, kolay kilo alınıyor :)
79 kiloyum, Karatay tarzı sağlıklı beslenme uygulamaya çalışıcam ,umarım başarılı olurum :)
Manevi arınma gelince ,gobeğim var:(ve kilomdan namaz kılmaya usenir oldum :)kılıyor ama bir yorgunluk hali hep ...arkadaş namaz icind bile Fit olmak lazım :)
Bunun dışında hergün ne yediğim ı falan filan her bişiy ı yazıcam bakalım :)
Böyle günlük açanlar à fitil olurken kendim günlük cu dietci oldum ::))
14 aylık kızım var ,emziriyor um bu arada

Evet yarın başlayacağım göre bugün herbiseyi yiyebilirim dedim ve :)birsürü abur cubur çekirdek falan filan :)velhasili yarın sabah kahvaltısı ilen başlayacağız :))
HEDEFimiş şimdilik 70:))

Evet arkadaşlar :)dün giremedim internete ,fırsatım olmadı ,dün ku menum
Sabah ;
2 yumurta
Bir cay bardağı ceviz
Yarım turp ,havuç ,1 bardak süt ,5 zeytin ,2 parça peynir

Aksam ;
Mercimek köftesi ,6 adet
1 kase çorba ,salata ,Yoğurt

3mil Leslie ,4000adim yürüyüş

evet vücut kitle indeksin fazla çıkıyor :)
olsunnnn
daha önce yaptıysan şimdi de yapmamanı için hiç bir sebep yok
:KK66:
yolun açık olsun
Valla ben indeks falan takılmiyirum:)aynalar yalan söylemez :)bilDigin obezin bir alt versiyonuyum suan :)ama veremem için şükür bir sağlık problemim yok :)ins istikrarlı olursam veririm

Valla ben indeks falan takılmiyirum:)aynalar yalan söylemez :)bilDigin obezin bir alt versiyonuyum suan :)ama veremem için şükür bir sağlık problemim yok :)ins istikrarlı olursam veririm
kan tahlili yaptır derim mutlaka
dahiliye doktoruna görün, hormon değerlerine baksınlar açlık tokluk şekerine insülin direncine baksınlar genel sağlık kontrolü de olur hem.

kan tahlili yaptır derim mutlaka
dahiliye doktoruna görün, hormon değerlerine baksınlar açlık tokluk şekerine insülin direncine baksınlar genel sağlık kontrolü de olur hem.
Baska bir sebepten dolayı 1ay önce tahlil yaptırdım b 12 demir ve d viyamini kullanıyorum :)açlık tokluktà birsey yok

Bugün bişiy yemedim doğruduzgun. .içim acıyor Halep e ,elimden birsey gelmiyor ,dua etmekten başka ...çok çok üzgünüm
Yahu insanlık ölmüş, orda katliam.var BM de tık yok ...
Nasıl insanlarız nasıl hesap vereceğiz bılmıyorum ...ve çok çok üzülüyorum

Yahu onlar acaba yarınki öleceğiz yasarmiyiz hesabı yaparken ben dertlerimden utanıyorum ...malesef yatacak yerim yok

Back
X