Maddi Sıkıntı

Romantik

-4
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
662
82
323
Merhabalar hanımlar, bir süredir kendi hoyratlıklarım neticesinde maddi sıkıntı içindeyim. Aslında çok sıkıntı sayılmaz çünkü toplamda 6 aya yayılacak bir meblağ ancak ben paranoyaklık yapıyorum. Şöyle ki üç ay içinde ödeyiversem kurtulacağım gibi geliyor.Taksit psikolojimi bozuyor.

Sorum şu: Ben kendimi her türlü sıkarak nöbet tutsam bu borcu 3 ayda öderim. Ama bu defa çok yorulur ve kendime hiç zaman ayıramam. diğer türlü de olması gerektiği gibi 6 ayda biter. yalnız ben şöyle sanıyorum uzadıkça taksitler, sanki ben ölüvereceğim ardımdan borç bırakacağım. :)))

Sizce ne yapsam daha güzel olur?

borç yığıdın kamçısıdır..ilk kez mi taksıt ödüyorsun?

İlk kez sayılır. Yani bir kaç defa benim istemim dışında banka taksit yapmış, onlar da ödeyebileceğim meblağlardı :$

Ozaman sık disini ux ayda ode kafan rahat eTsim..keske benimde isim olsaydi da borc odeseydim boyle

3 ayda ödeyip parasızlıktan geviş getirmektense,
6 ayda rahatça öderim..
kafanızda büyütmeyin bence...

Kendinizi yorup bunaltip kisa surede odemenizi oneririm.

Kendi hataniz yuzunden maddi dar bogaza girdiginizi ve taksit odemekten bunalacaginizi yazmissiniz.

Hem hatanizin bedeli olur bir dahaki sefere daha dikkatli olursunuz...

Hem de borc odeme rahatsizliginiz kisa surmus olur...

Sorması ayıp ne borcu ve ne kadar ?

borçtan bu kadar korkuyorsanız ona göre borç yapın ozaman...illada birşey alacaksanız kenarda birikmişinizde olsun mesela,yani bankanın parasına değilde kendi paranıza güvenip borç yapın.

Aslında şöyle, 6000 tl toplam borcum var, 3000i doktor için 3000i de kömür parası. doktor biraz ekstradan çıktığı için bu duruma geldim. kömür 6 taksitle alınmış; ancak ev sahibi kendi kartından geçmiş ve borcum ev sahibine. doktorun ise ocağa kadar zamanım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…