- 21 Kasım 2011
- 283
- 63
- 318
- Konu Sahibi filozofcan
Kızlar maddiyattan bahsetmeyi sevmem ama bana bi akıl verin.şimdi benim ailemin bi arsası var.annem ev almak noktasında çok çektiği için bizim çekmemizi istemiyor.bu yüzden o arsanın üstüne abim ben ve babamın ev yapmasını istiyor.eşim ilk başta istemedi.aile ile işe karışırsan sorun çıkar dedi.bende durumun böyle olacağını biliyordum ama girmezsek annem başımın etini yiyecekti.tamam giriyoruz dedik.ama alt dubleks bizim olacak.ok dediler.o zaman iki ev parası verirsiniz ve biz buna razıydık.sonra baktılar karlı olmayacak die bize dubleksin tam dairesini vermeye karar verdiler.biz sinirlendik tabi.ama neyse dedik tam daireye elimizdeki para yetiyor en azından borçlanmayacağız.bu seferde yuvarlak hesaplamalardan canımız sıkılıyor.önce dubleks 50 ye çıkar dediler sonra annem eşime sen çok akıllısın dedi.halbuki onlar 50 demişlerdi.artık eşim ben hiçbir şeye karışmıyorum sen ne yapıyorsan yap 35 bin verdik 5 kuruş daha vermem diyor.bizde sorduk piyasaya tüm bina 200 bine çıkıyor.daire başı 40 bin oluyor.bizim daire altta kaldığı için metrekaresi az.35 bin verdik tamam olsun diyorum şimdi de 60 bine anca çıkar diyorlar.delirecem ya.bi yanda ailem bi yanda eşim.evimizdeki tek huzursuzluk benim kendi öz ailemin para muhabbeti.aileme rest çekeyim diyorum ama içim el vermiyor eşim de bana rest çekti bi daha lafını bile etme dedi.arada kaldım.ailemin benden sürekli para koparmaya çalıştığını düşünüyorum.gerçi bina yapıldıkça hesaplar çıkacak ortaya.ha bu arada ev acilen başlanıyor dediler babam onca yoldan gelip altınları aldı.şimdi onlarda.altın artacakmış en iyisi bozdurmayalım diyorlar.e madem bozdurmayacaktın nie apar topar gelip aldın?sinirleniyorum ya.