Madecassol

Madecassol krem?

• Nasil olur

OY: 1 100,0%
  • Nasil olur

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

Esmerimm55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
8
1
1
31
Kizlar sezeryan dogum yaptim madecassol krem kullaniyorum dikisimn bitiminde sanki ufacik bi aralik var gibi sancim yok ama tedirginim bu kremi kullanndkca kapanirmi veya kabuk baglarmi basina gelen varmi

Merak etmeyin bu krem zaten bu tür tedaviler için kullanılıyor. yara çabuk kapansın,olabildiğince iz kalmasın diye. hücre yenileme özelliği var

Kizlar sezeryan dogum yaptim madecassol krem kullaniyorum dikisimn bitiminde sanki ufacik bi aralik var gibi sancim yok ama tedirginim bu kremi kullanndkca kapanirmi veya kabuk baglarmi basina gelen varmi
Ben kullandim canim.2 ay once dogum yaptim aciklik oldu 2cm kadar ve dr onerisiyle geçti kapandi yaram.aman dikkat et mikrop kapmasın

Ben kullandim canim.2 ay once dogum yaptim aciklik oldu 2cm kadar ve dr onerisiyle geçti kapandi yaram.aman dikkat et mikrop kapmasın
Ay canim cok saol ya icimi rahatlattin valla boylemi kalicak diye odum koptu aciklik icten degildi dimi dis taraf estetik olan yer ve ksc gunde kapandi dikis atilir falan diye korkuyorum

Ay canim cok saol ya icimi rahatlattin valla boylemi kalicak diye odum koptu aciklik icten degildi dimi dis taraf estetik olan yer ve ksc gunde kapandi dikis atilir falan diye korkuyorum
Ben bi gordum aynada kesin ic dikisler acikdi dedim ama dr kontrolunde gosterdim ic dikislerde sikinti yok dedi o kremi verdi ve 5 6 gunde tamamen kapandi canim.icini ferah tut insallah hemen toparlarsın sen de

Back
X