Madonna “Zorla tecavüze uğradım”

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.077
498
47
http://www.themagazinnews.com/2013/10/06/madonna-zorla-tecavuze-ugradim/
Madonna “Zorla tecavüze uğradım”
Eki 6,2013 | Yazar: The Magazin News | Yorum :0 | Kategoriler : FOTO BOX | Madonna

Madonna, Material Girl ya da tarihte en çok satan kadın şarkıcı olmadan önce sadece Michigan’dan gelen ve patlatmayı hayal eden dansçı Madonna Louise Ciccone’ydi.

Madonna’nın New York’ta ilk günleri kolay değildi ya da Harper’s Bazaar’a yazdığı gibi “New York onu kollarını açarak karşılamamıştı.” Aslında 1978′de gelişi ve 1982′de ilk albüm anlaşmasını imzalaması arasındaki yıllarda çok zorlandı: “Ilk yılımda bıçakla tehdit edildim. Biri sırtıma bıçak dayayarak beni tehdit etti ve binanın çatısında bana tecavüz etti.”

Koyu katolik disziplini altında eğitim aldığını okumuştum çocuklarınada bu disziplini verdiğini bir reportajda okumuştum diyeceğim pop şarkıları harika insana enerji veriyor ondandır plakları milyonlar sattı ama epeyde pintiymiş dansçılarını en ucuz otelde konaklatıyormuş ayrıca bu afganistanda kız çocukların okula gitmesinde para yardımında bulunuyormuş ,

Giyindiği kıyafet ve verdiği poz ile sanki s.x i çağrıştırmıyor haspam, zorladır kesin

Giyindiği kıyafet ve verdiği poz ile sanki s.x i çağrıştırmıyor haspam, zorladır kesin
insanların giyimi ne olursa olsun tecavüz edilmeye teşvik gibi bir görüş olmamalı. o zaman mini etek giyende seksi çağrıştırdı dekolte giyende aynı şekilde diye tecavüze uğrasın.. yanlış düşünüyorsun. hiç bir kıyafet bikini giyme ,askılı giyinme, tecavüze gerekçe olamaz

Farkettiysen üstünde ki mini etek , bikini , askılı değil ... Tecavüzü hak ediyor diye de bişi demedim , s.xi çağrıştırıyor dedim ve zorla tecavüze uğramadığını fikrimi belirttim, sizin tüm bu söyledikleriniz benimle hiç alakası olmayan şeyler. Tutucu bir yazıda da bulunmadım , bence sizin yanlış anlamanız tamamen...

kusura bakma diyorum ya bikinili resim çektirsede çıplakta poz verse kimse haketmez. Allah düşmanımın başına vermesin.

zorla tecacüze uğramışşş bu güne kadar aklı neredeymiş insanlar bunu neden saklarlar anlamıyorum
gündemden düşmüştür belki dikkat çekmeye çalışıyor sanırım .

Çok önceden okumuştum bu haber eski

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…