insanların giyimi ne olursa olsun tecavüz edilmeye teşvik gibi bir görüş olmamalı. o zaman mini etek giyende seksi çağrıştırdı dekolte giyende aynı şekilde diye tecavüze uğrasın.. yanlış düşünüyorsun. hiç bir kıyafet bikini giyme ,askılı giyinme, tecavüze gerekçe olamazGiyindiği kıyafet ve verdiği poz ile sanki s.x i çağrıştırmıyor haspam, zorladır kesin
insanların giyimi ne olursa olsun tecavüz edilmeye teşvik gibi bir görüş olmamalı. o zaman mini etek giyende seksi çağrıştırdı dekolte giyende aynı şekilde diye tecavüze uğrasın.. yanlış düşünüyorsun. hiç bir kıyafet bikini giyme ,askılı giyinme, tecavüze gerekçe olamaz
kusura bakma diyorum ya bikinili resim çektirsede çıplakta poz verse kimse haketmez. Allah düşmanımın başına vermesin.Farkettiysen üstünde ki mini etek , bikini , askılı değil ... Tecavüzü hak ediyor diye de bişi demedim , s.xi çağrıştırıyor dedim ve zorla tecavüze uğramadığını fikrimi belirttim, sizin tüm bu söyledikleriniz benimle hiç alakası olmayan şeyler. Tutucu bir yazıda da bulunmadım , bence sizin yanlış anlamanız tamamen...
zorla tecacüze uğramışşş bu güne kadar aklı neredeymiş insanlar bunu neden saklarlar anlamıyorum
gündemden düşmüştür belki dikkat çekmeye çalışıyor sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?