maeve bınchy,krıstın hannah,ayse kulin,hıfzı topuz tane 3,5

Canım; Da Vinci Şifresi, Limon Ağacı, Piraye ve Elif Şafak kitaplarının( Aşk ve İskender hariç) fiyatı ne olur? Bir de Elif Şafak'ın tüm kitapları mı yoksa belirli kitaplar mı?

limon ağacı 3,5
da vıncı 5
piraye 3,5

elif safaklarda 3,5 tan olur hangı kıtapları onu yarın yazarım ama arkadasım

limon ağacı 3,5
da vıncı 5
piraye 3,5

elif safaklarda 3,5 tan olur hangı kıtapları onu yarın yazarım ama arkadasım

Yazarsan sevinirim arkadaşım en azından kaç tane olduğunu bileyim de bütçe planlaması yapayım. :)
Bir de Piraye cep boy değil, değil mi?

Ve son olarak Murat Menteş'in kitapları var mı?

Son düzenleme:
Yazarsan sevinirim arkadaşım en azından kaç tane olduğunu bileyim de bütçe planlaması yapayım. :)
Bir de Piraye cep boy değil, değil mi?

piraye da bakayım cep mı degıl mı? murat mentes yok arkadaşım yrın yazarım sana

Ve son olarak Murat Menteş'in kitapları var mı?

piraye da bakayım cep mı degıl mı? murat mentes yok arkadaşım yrın yazarım sana

Arkadaşım Elif Şafak'ları, Da Vinci'yi ve İncir Kuşları'nı gördüm orada onları bana ayır, şimdi okula gidiyorum geldiğimde satıldığını görürsem moralim bozulur. Piraye ile Limon Ağacı'ndan vazgeçtim. Mesajını bekliyorum.

bu sefer mesajım geldi inşallah 5 kitaba evet dedim ibanı istedim.buraya da yazayım dedim gelmediyse cevap verbilesin diye.tşk.

şimdi benim almak istediğim 10 kitap var.o da resimdekilerden :) zaten 3 4 tane resim aynı rafa ait sanırım.maaşı bekliyorum 2 3 güne alırım.sana da isimlerini yazarım.ama daha fazla kitabın varsa onların da böyle resmini çekermisin?sayı artacaktır eminim.

sinan akyüz kıtapları .khaled hasseine ktapları vrmı ? ucurtma avcısı bın muhtesem gunes .kurt mantolu madonna
leyla
fransız tegmenın karısı
angelanın kullerı
puccanın maceraları
kızım olmadan asla
calınmıs hayat
aklından bır sayı tut
sevgılıye son mektup
bırgun
baba ve pıc
en son yurekler olur
kayıp gul
ferrasını satan bılge
basucumda muzık
jean chrıstophe grange kıtapları
bunlar vrmı arkadasım yoksa elınde olan kıtapların lıstesını ayrıntılı yazabılırmısın ve kıtap fıyatlarını ogrenebılırsk super olur

Merhaba ben haftada bir gun balikesire geliyorum staj icin. Elif safak in kitaplari varsa almak istiyorum ve ayse kulin in kitaplarindan varsa.

merhaba. kitaplar sadece fotolardakiler değil sanırım. daha bine yakın var dediğinize göre, bunlar bir kısmı gibi anlıyorum. fotolarda yoklar ama, tess gerritsen ve pucca kitapları var mı elinizde.

merhaba elinizde bu kitaplardan varmı

sinan akyüz incir kuşları
alaycı kuş ve ateşi yakalamak
alexsandra adornetto hale serisi 2ve 3. kitap
kürk mantolu madonna
fatih murat arsalın kitapları
canan tan hasret
pucca kıtapları
sinan akyüz Şahika Feraye kitabı
geyikli park
emrah serbest hikayem paramparça
dr davıd burns iyi hissetmek