Ya öyle deme, ben daha hayatımda kimse yokken (yıllaaar yıllar önce) banyo takımı aldım.
Benim takımımda bu:
Banyo perdesi ve paspaslarını da beraberinde almıştım.
Hem severek hem de aslında ilerde banyomun rengine uyarmı düşüncesi aklıma gelmeden...
Kısmete bakın ki banyoma cuk uydu :))))
O yüzden bilmiyorum, ben hoşuma gidenleri hemen almayı seviyorum doğrusu... Sonra ya para yetişmiyor, ya ürün kalmıyor...
senin takımını biliyorum hatta daha önce sormuştum nerden aldığını yurt dışından demiştin:) çok güzel güle güle kullan. benim düşüncem alınıcak çok şey var daha buda sonraya kalsın:)
banyoda ve tuvalette porselen ürünler bana çok tehlikeli geliyor :26:
Neden ki?
Hiç bu açıdan düşünmemiştim. :44:
kırılma olasılığı çok yüksek. sonuçta en sık kullanılan odalardan biri banyo tuvalet. bu eşyalar da sık kullanılacak. belki yerleri iyi sabitlenirse - benim sabunluk gibi lavabonun kenarında durup zırt pırt düşmezse :)- bir şey olmaz; ama gelen bir çocuk her şeyi mahvedebilir. mesela dün tepsili kahvaltılıklardan aldım, diğerlerini beğenmediğim için porselen oldu. kapakları ayrı, bir büyük kapaklılarda gıdaların kokuları karışır diye hepsini ayrı kapaklı aldım. o kapakları kesin kırcam biliyorum yaniama çok pahalı değildi sonuçta, onun için aldım işte. cam kek kalıbı istiyorum mesela, onda da aynı sorun var alamıyorum. bir sürü bir şey :)
teşekkür ederim canım :) kırılsın daha güzelini alırız biz de
bende gecen hafta home swet home mağazasına uğradım harıka yatak örtüleri newresimler hawlular waryaa:)ama cok pahalı geldı bana ürünleri.banyo takımları cok şıkk
Ya öyle deme, ben daha hayatımda kimse yokken (yıllaaar yıllar önce) banyo takımı aldım.
Benim takımımda bu:
Banyo perdesi ve paspaslarını da beraberinde almıştım.
Hem severek hem de aslında ilerde banyomun rengine uyarmı düşüncesi aklıma gelmeden...
Kısmete bakın ki banyoma cuk uydu :))))
O yüzden bilmiyorum, ben hoşuma gidenleri hemen almayı seviyorum doğrusu... Sonra ya para yetişmiyor, ya ürün kalmıyor...
Çok güzelmiş ben seninikini çok begendim , diğer ürünlere gelince gerçekten harikalar tam benim tarzım ama 245 tl çok yani banyo seti için gereksiz :)
teşekkür ederim canım :) kırılsın daha güzelini alırız biz de
Evet çok pahalılar ama dediğin gibi çok güzeller.Çok güzel bunlarrr yasırf çöp kovasının 159 tl olması kötüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?