Mağdur Olan Gidecek Yeri Olmayanlar Başarı Hikayeleriniz Varsa Paylaşalım

krms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
163
163
53
Merhabalar. Evliliklerinde mesleği olmayanlar ailesi arkasında olmayanlar çocuğu olanlar ve kayinvalide koca çilesi çekenler boşanmaya korkanlar kısaca mağdur olup sonradan cesaret edip kendini kurtaranlar başarı hikayelerinizi paylasabilirmisiniz? Belki birilerine umut olur belki birilerine cesaret belki birilerine fikir olur. ? :)

Konu sahibi macera arıyor :KK59:

Konu sahibi macera arıyor :KK59:
Ne macerası ya. Burada aksama kadar mağdur insanları okuyoruz. BIt çoğu bosanamiyor gidemiyor ailesi sahip çıkmıyor. Belki birileri birilerine fikir olur cesaret olur diye yazdım. Art niyetinizide alın gidin. Sizin yorum yapmanıza gerek yok.

Sen kararliysan
N e dayakci koca
Nede zulumkar baba..
Sana bisey yapamaz...kararin kesin yolun tek hatan geçmişte kalsin...
Bosanip iki gun sonra evli erkeklere metreslik yapmayi...ama mecburdum caresizdimin arkasina siginmadan sağlıklı bur hayati kendin kimseye yuk olmadan sen istersen basarabilirsin...caresizseniz çare Sizsiniz

Ne macerası ya. Burada aksama kadar mağdur insanları okuyoruz. BIt çoğu bosanamiyor gidemiyor ailesi sahip çıkmıyor. Belki birileri birilerine fikir olur cesaret olur diye yazdım. Art niyetinizide alın gidin. Sizin yorum yapmanıza gerek yok.
Bdv konusu mu bu sizce ??

Back
X