o sıralar durumları sıkışıktı ve kredi çekemiyolardı.ben de ben çekerim dedim.benim zaten bunu ödeyecek durumum yoktu yani.işin kötüsü kadıncağız vefat etti ve benim çektiğim krediyi de onun için kullanmamışlar sonradan öğrendim.şimdi bu para bende yok kredi de çekemiyorum o yüzden üzülüyorum.keşke kadın yaşasaydı da ben de ödeseydim o zaman iyilik yaptım derdim belki.
çok korkunç ya.. iyilik yap iyilik bul lafını gümleten kanıt budur bence.
bilmiyorum telefon numarasını biliosan sapıklık yapabiliriz mesela hepimiz :) ya da evine gidip fatmagül yapalım patrona.. cidden keşke senet imzalatsaydın..
onun hakkında nerede yaşadığına dair ya da ailesine dair bildiğin birşey var mı kullanabileceğin? çünkü krediyi sen çekmişsin ve yalan söylüyor bize borç fln vermedi bakın senet de yok zaten derlerse bi de hepten suçlu sen çıkarsın. tek yok korkutmak gibime geldi. ne kötü ya sen git iyilik yap sonra bi de bunlarla uğraş..
resmi olarak yapıcak bişeyin yok evet..
çünkü elinde resmi belge yok..
ama şöyle bişe geldi aklıma,
neticede bu insanlar senin hesabına bu paranın büyük kısmını taksit halinde ödemişler,
onlar için bu parayı çektiğin aşikar yani..
yerinde olsam avukattan bilgi alır ve dava açardım,
kazanacağına inanıyorum,çünkü hesabında onların taksitleri ödediği görünüyor.
ve bunu onlara söyle,belkide davaya bile gerek kalmadan korkudan hepsini ödeler.
olabilir mi acaba böyle bişey.ama taksitlerin çoğu atm den yatırıldı.kimin yatırdığı da belli deil ki
olabilir mi acaba böyle bişey.ama taksitlerin çoğu atm den yatırıldı.kimin yatırdığı da belli deil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?