Elektrikli Süpürgeler Magic Mop 360 Pedallı Temizlik Seti kullanan var mı?

matmazelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
817
2
96
Diğer
arkadaşlar 360 derece döner başlıklı paspaslardan almayı düşünüyorum da kararsız kaldım. bu paspasların iki çeşiti var. birisinin kovasında pedalı var. bu pedale bastıkça kovanın üstündeki sıkma sepeti dönüyor ve mikrofiber fırçayı sıkarak kuruluyor. diğeri ise pedalsız, ama bunda da sapına yukardan bastırınca paspasın ucu dönüyor ve bu şekilde suyu sıkılıyor. acaba hangisi daha kullanışlıdır? bu üründen kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler...

Bende pedallıdan var. Pedala basarak sıkıyorum. 360 derece dönmesi inanaılmaz bir rahatlık sağlıyor silerken. Hiç koltuk kaldırmadan koltuklarımın, kanepelerimin altını siliyorum. Mutfak dolaplarımın altını fazla eğilip bükülmeden temizliyorum. Ben çok memnunum

Bende pedallıdan var. Pedala basarak sıkıyorum. 360 derece dönmesi inanaılmaz bir rahatlık sağlıyor silerken. Hiç koltuk kaldırmadan koltuklarımın, kanepelerimin altını siliyorum. Mutfak dolaplarımın altını fazla eğilip bükülmeden temizliyorum. Ben çok memnunum

cevabın için teşekkür ediyorum canım. sana bir sorum daha olacaktı, peki paspasın sapında pedalsızlarda olduğu gibi elle bastırınca paspasın kendisi 360 derece dönüyor mu? yani paspası sıkarken pedalin sağladığı çevirme kuvvetini, yerleri silerken de paspasın sapına bastırınca dönderdiğini görebiliyor muyuz?

cevabın için teşekkür ediyorum canım. sana bir sorum daha olacaktı, peki paspasın sapında pedalsızlarda olduğu gibi elle bastırınca paspasın kendisi 360 derece dönüyor mu? yani paspası sıkarken pedalin sağladığı çevirme kuvvetini, yerleri silerken de paspasın sapına bastırınca dönderdiğini görebiliyor muyuz?
Sorunu tam anlamadım ama şöyle cevap vereyim. Paspas, uçtaki başlığa adapte oluyor ve 360 derece dönüyor. Yani tutma sapına basarak uç kısmı istediğin yöne hareket ettirebiliyorsun

Sorunu tam anlamadım ama şöyle cevap vereyim. Paspas, uçtaki başlığa adapte oluyor ve 360 derece dönüyor. Yani tutma sapına basarak uç kısmı istediğin yöne hareket ettirebiliyorsun

tamam teşekkür ediyorum. soruyu ben de tam olarak nasıl soracağımı bilemedim tekerleme gibi olmuş gerçekten :) yani kovası pedalli olmayan paspasların sapında bulunan, bastırınca fırıldak gibi dönme özelliği pedallilerde de var. gerçi öyle de olunca sıkmak için pedale gerek kalmıyor :9: neyse canım ya daha fazla saçmalamayım ben en iyisi şu pedalliden ben de alayım da yaşayarak göreyim ne imiş ne değilmiş :10:

bu moplardan kullanıpta memenunn kalanlar lütfen marka söyler misiniz acil almam lazım ama markada kararsız kaldım

Ben Bauhaus dan cambaz marka pedallı olandan aldım. Cok memnunum. Gercekten tüm dolap ve yatak altlarını zahmetsizce temizleyebiliyorum.

Ama su anda leifheit marka dikdortgen olanları gördüm internette. Onu araştırıyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Selam
Ben türk malı spin mop almayı düşünüyorum ama sorum şu.ilerde bu markanın yedek mop başlığını bulamazsam başka markanınki uyarmı

Merhaba. magic mop kullananlar isimli sitede ürün hakkında başka yorumlar da yapılmış. Bir bakın isterseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X