Magnezyum eksikliğinden kaynaklanan bacaklardaki kramp türü ağrılar yürümede güçlük gebeliğin kaçıncı haftasında başlar

Gebelikten kaynaklı magnezyum eksikliği ne zaman ortaya çıkar ?

• Ankete Katılan
    2
Benim kramp 30.hafta da bi kere oldu 🙄 ama başka bi hamile daha erken yaşar

aslında krampların sebebi magnezyum eksikliği değilmiş tahlil yaptırdığınız zaman göreceksiniz ki magnezyum değerleriniz normal düzeyde oluyor. krampların çözümünü fazla magnezyum ve kalsiyum yükleyerek bulmuşlar ya da öyle varsayıyorlar.
gebelikte oluşan kramplar genellikle kan akışının hızlandığı varislerin çoğalmaya başladığı dönemde ortaya çıkıyor bu da kişiye göre değişiyor. genellikle 20. hafta sonrasında oluştuğu söyleniyor

Benim gebeligimin baya sonlarina dogru baslamistj 30 lu haftalarda zor bi agri hareket ettirmek istiyorsun ayaklarini bacaklarinj surekli ama hareket ettirsende gecmiyor

Enterasan geleblir ama benim 6.haftamda oldu bir hafta ayağımda ve bacağımda kramp oldu..gecelri uyandırdı beni kasılmıştım iki kez falan..bir hafta sürdü geçti sonra..

Benim çok daha geç başlamıştı 24. Haftadan sonraydı belki tam hatırlayamadım şimdi.. vücutta magnezyum deposu bitince başlıyorsa herkeste farklılık gösterebilir.. bol muz ve badem yenilebilir..

20 . Haftadan sonra vücut ağırlaşıyor ve zorlanıyor en yüksek şıkkı işaretledim ama meraktan yani yoksa ben 3 doğum yaşadım 3 ünde de son aylarda magnezyum kullandım ekstra

Back
X