magnezyum kullanırken normal doğum yapan var mı?

edakara

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.194
1.476
658
41
herkese merhaba. ben 36+5 haftalık hamileyim ve normal doğum için bekliyorum. şu ana kadar nst de hiç sancım çıkmadı. bundan 1,5 ay önce çok ödemim olduğu için magnezyuma başladık. çok rahatlattı beni, sabahları ellerimi kapatamıyordum. bütün gün kollarım uyuşuk geziyordum. bir kaç sitede okuduğum kadarıyla magnezyum normal doğumu engelliyormuş. bunu yazanlar dr değil ama kafamda soru işareti oluşturdu. aranızda magnezyum kullanırken sancıları gelen oldu mu?

bende forumda bi yerde okumuştum magnezyum kullanan bi arkadaşa anestezi verememişlermiydi neydi. sakıncalı olabiliyormuş. tamda hatırlamıyorum ama aklıma öyle kazınmış. benimde ödemim çok ve omurilik ağrım var korkudan içemiyorum. bilgili bi arkadaş yazarsa bende sevinirim..

magnezyumu kullanmayan hamıle gormedım ben :) ya sıslık ya kramplar ıcın...

bende kulllandım ve normal dogum yaptım arkadaslar...

çok teşekkür ederim cevabınız için, epey tedirgindim bu konuda :)

rahat ol lutfen :)kendını de bebegınıde germe..haklısın hamıleyken ınsan ne duysa korkuyor oylemı boylemı..bılmıyosun sonucta bende oyleydım ama baktım bu ısın sonu yok..magnezyumu kullandım enfeksıyon sebebıyle 5 6 kez antıbıyotık bıle kullandım ..erken dogumda yapmadım..hatta bıraz daha dursaydı cıldırabılırdım :)hanı hep ıcımde kalacak sanmaya baslamıstım dıyebılırım 39+5 te normal dogumla dunyaya geldı yavrusum..

sımdı anlıyorum kı hamılelık donemı hıc bıtmese daha ıyıymısss

way be enteresan ılk defa duyuyorum ben magnezyuma erken basladım kramplarım ıcın ınsallah sorun olmaz

kızlar sağolun. ben de korkmuştum normal doğum olmazsa diye. gerçi gene olmama ihtimali var ama bu sebepten değil en azından. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…