magnezyum kullanmaya kaçıncı haftada başladınız

simge12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
24
0
86
Diğer
arkadaşlar hepinize selamlar ben 19 haftalık gebeyim dr bana 16 haftalıkken magnezyum başladı bacaklarımda krap ve kabızlığım olduğu için günde 1 kez içiyorum ama etrafımda dikkat ettimde genelde 6. aydan sonra filan başlamışlar acaba benimde aklıma takıldı sizler ne zaman ve ne nedenle başladınzı bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim

doktor bana 30 haftalıkken vermişti...kramplarım hiç olmadı ama tedbir olsun ve başlamasın diye kullanmaya başladım, halada kullanıyorum
ben hergün bir şişe soda ve bir muz yiyiyorum , bunların krampları önlediğini duymuştum
sanada tavsiye ederim

bende 16 haftalıkken başlamıştım kasıklarımda agrı oluyodu kalçam agrıyodu.34.haftada kesti doktor magnesyum ayrıca kasılmalarıda önlüyor.:nazar:

2 aylıkken başlamıştım halada kullanıyorum .. rahimin kasılmasını engelliyor.

bende erken başladım 14 haftalıktı sanırım günde 2 defa çok sık bacak kramplarım oluyo diye vermişti dr um halada devam ediyorum..

17. haftamda başladım... yani dün... ellerimde uyuşma ve kasılma oluyordu... içinde calsiyum-magnezyum olan bir ilaç verdi...

bana 12. haftada vermişti üstelik hiç bi şikayetim yoktu hala bi şikayetim yok ve ben hala magnezyum kullanmaya başlamadım ama hergün maden suyu içiyorum yüksek tansiyon problemi olmayan herkes her gün bi şişe maden suyu içmeli...

ben hamile oldugumu ögrendigimden itibaren basladim yani 7. haftamda, magnezyumun hicbir zarari yok günde 10 ne icsen bile fazlasini vücüt atiyo zaten

ben 3 aylıkken rahim kasılmaları yüzünden kullanmıştım bitince vermedi doktorum bu hafta 29 .haftaya başladık bacaklarımda kramp ve ağrılar başladığı için magnezyumu verdi tekrar kalsiyum da verdi gece yatarken bacaklarıma acayip kramp giriyor sabah ve geceleri de bacak aram kalçalarım bacaklarım her yerim ağrıyor bazen

Back
X