Mahalle aşkları dahamı farklıdır.. ?

mucerred

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
438
152
53
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
Ne alakası var canım,mahalleyle aşkın :53::53::53::53::53:..çok saçma ilk aşk olsa çocukluk aşkı ya da son aşk olsa anlarım da mahalle aşkı ne demek yani..o kıza aşık olduğunu nerden biliyorsun sana söyledi mi bunu ?

Ne alakası var canım,mahalleyle aşkın :53::53::53::53::53:..çok saçma ilk aşk olsa çocukluk aşkı ya da son aşk olsa anlarım da mahalle aşkı ne demek yani..o kıza aşık olduğunu nerden biliyorsun sana söyledi mi bunu ?
bir kaç kere söyledi, bir kerede bir arkadaşıyla konuşmasını okudum.. o kızın acısı hala içimde ben hayatta birkere aşık olanlardanım unutamıyorum demiş..
ne bileyim bi seviyorum diyo bi sevmiyorum..

mahalle aski baska? hmmm baskalastiran onu asik oldugun kisinin her dk burnunun dibinde olmasidir heralde. Yoksa okul, is veya ne bileytim bi baskasinada asik olabilirsin ama surekli gormezsin. Ayrilincada hic gormezsin. Gormeyerek unutursun. Ayni mahallede oldugunda, gozunun onunde unut unutabilirsen. Evine girdi mi ciktimi, saat kacta geldi gitti derken, kafa hep onda ((=

bir kaç kere söyledi, bir kerede bir arkadaşıyla konuşmasını okudum.. o kızın acısı hala içimde ben hayatta birkere aşık olanlardanım unutamıyorum demiş..
ne bileyim bi seviyorum diyo bi sevmiyorum..

TaTLım seni sevemeyen birini ne yapacaksın,sen onunla birlikteyken o hep onu düşünecek,bu şekilde aşağılanmayı kabul edebilecek misin? en iyi ihtimalle barıştınız,üç kişilik bir ilişkide ne kadar dayanabilirsin..bir kalp bir kişi sever,seni sevmiş olsaydı ona aşık olmazdı canım..hayatta kendine yapacağın en büyük kötülük seni sevmeyen biriyle birlikte olmak olur,sevmeyen adam kıymet bilmez,hor görür,önemsemez ve bir gün terk eder..terk etmese ne olacak ki zaten kalbi seninle olmayan kişinin bedeninin senin yanında olmasının ne anlamı var ki :34::34::34::34::34:

Son düzenleme:
3 yıl önce başladık... ilk 1 yıl iyiydi de, 2 yıldır bir barısıp bir ayrılıyoruz.. artık dile getirmiyo ama hep o kız var aklında biliyorum.. sizce hiç unutamazmı :50:

Karşılıksız aşk zor unutulur canım,ulaşılmaz olduğundan hep onu hatırlar..bak ben sana söyleyim bu çocuk seni arar dönmeye çalışır ama seni sevmiyor ki,onu beklemenin ne anlamı var.

Son düzenleme:
zaten sürekli dönüyor.. cinsel içerikli şeyler istiyor.. kabul etmiyorum gidiyor.. o kızlada ya 1 hafta cıktı yada hiç çıkmadı tam bilmiyorum... yani 10 yılda beklesem unutmazmı :14:

zaten sürekli dönüyor.. cinsel içerikli şeyler istiyor.. kabul etmiyorum gidiyor.. o kızlada ya 1 hafta cıktı yada hiç çıkmadı tam bilmiyorum... yani 10 yılda beklesem unutmazmı :14:

Unutur tatlıım ya,ama sence beklediğine değecek mi,çok mu seviyorsun?

Ah tatlım yaaa :5::5::5:..benim eski erkek arkadaşım benden önce bir kızı çok sevmiş,karşılıksız..bana anlattı ben de sorun yok tabi,benden çok hoşlanıyordu çıktık,ara ara o kzı düşündüğünü hisseiyordum,dayanamadım terk ettim onu,başkasını sevdiğini bilmek çok acııı,bir gün beni sever mi diye düşünmediim bile,çok zor canım..bunu kendine yapma yeni insanlara şans vermelisin..

Ah tatlım yaaa :5::5::5:..benim eski erkek arkadaşım benden önce bir kızı çok sevmiş,karşılıksız..bana anlattı ben de sorun yok tabi,benden çok hoşlanıyordu çıktık,ara ara o kzı düşündüğünü hisseiyordum,dayanamadım terk ettim onu,başkasını sevdiğini bilmek çok acııı,bir gün beni sever mi diye düşünmediim bile,çok zor canım..bunu kendine yapma yeni insanlara şans vermelisin..

bu kızı benden önce sevmemis, beraberken asık olduu:43:

Canım sen hala ağlıyor musun :( bir önceki konunu da okudum ben. Üstteki arkadasında dediği gibi yeni insanlara şans vermelisin...

Son düzenleme:
mahalle aşkını bide sabah fırına giderken en paspal haliyle görsün de bakalım gerçekten aşık mı beyfendi :1:

karsıma yeni biri cıkmadı.. zaten sosyal degılım okuldan eve evden okula

Beklediğinin elinin altında olduğunun farkında oldukça unutmaz canım, onun derdi belli ki kızın mahalleden olması değil, ona karşılık vermemiş olması, istediği kızları rahat elde ediyorsa bu kız yüz vermeyince farklı gelmiştir ona

" SEN EVLENİNCE KOCANI BIRAKIR BANA GELİRSİN" diyen bir adamı hala cok seviyorum diye ağlayıp üzülüyormusunuz?

Yapmayın, yapmayın..

canım. diğer konundaki birine kızmışsın, ama sen cidden hastalık derecesinde takıntılısın..
öbür konunu okuyamayan bayanlara buradan özet geçelim, herkes ona göre yorum yapsın değil mi?
olay mahalle aşkı değil bir kere;
bu çocuk seni kullanıyor... onun dediğine göre türk kızları hele ki açık olanlar kötü yollu kadınmış, bunu sen söyledin diğer konunda değil mi??
sen hem türksün hem de açık, bu durumda seni ne olarak görüyor buna sen cevap ver...
cevap verme istersen ki sana karşı davranışları, seni bazı şeylere zorlaması zaten seni ne olarak gördüğünün açık kanıtı..
sana arkadaşlarım anlatmış tatlı dille, illa sert mi konuşmak ya da seni sarsmak mı gerekiyor canım hı? kardeşim yaşındasın, silkelen kendine gel, bu çocuk seni yedekte tutuyor ama aşk için sevgi için değil, birlikte olmak için.. anladın???
söylemediği laf kalmamış bir kere çok terbiyesiz bi çocuk bu, bunla ilişkini devam ettirsen eline ne geçecek?
bu devirde herşey aşk mı? velev ki ilişkiniz devam etti, evlendiniz, mutlu bi hayatın olacak mı? (ki siz zaten evlenemeyeceksiniz, bu çocuğun senin üzerindeki tek amacı cinsellik)
her seferinde gelip iki tatlı söze gönlünü alıyor, çok afedersin de bu kadar mı basitsin be cancağzım, bu kadar mı onurun gururun yok istemediğin halde oranı buranı elletiyorsun??
şimdi bu çocuk sana nasıl baksın zaten önceden yaftayı yapıştırmış biri olarak??
arkanı dönmek bu kadar mı zor, kendini kullandırıyorsun paçavra gibi hı??
istediği zaman geliyor cinsel ihtiyacını gideriyor, istediği zaman defolup gidiyor, sen bu kadar değersiz misin??
Allah aşkına kendine gel, git numaranı değiştir, oyalanacak bir şeyler bul kendine.. arada gir 'bir derdim var' bölümüne evli bayanların dertlerine göz at.. öyle bir hayat mı istiyorsun ki ordaki bir çok bayan böyle bir adamla baştan evlenmezdi... bile bile lades demek niye...
çıldırdım sinirden kusura bakma da, burda vaktimi harcayıp okuduysam, şunları yazdıysam senin için üzüldüğümden, iyi olmanı istediğimdendir..
lütfen bir daha bu adam müsvettesiyle ilgili ne konu aç, ne de üzerine düşün...
kangren olanı kes at yahu, çıldırdım sinirden !!! aşkmış, hadi ordan !!!

canım. diğer konundaki birine kızmışsın, ama sen cidden hastalık derecesinde takıntılısın..
öbür konunu okuyamayan bayanlara buradan özet geçelim, herkes ona göre yorum yapsın değil mi?
olay mahalle aşkı değil bir kere;
bu çocuk seni kullanıyor... onun dediğine göre türk kızları hele ki açık olanlar kötü yollu kadınmış, bunu sen söyledin diğer konunda değil mi??
sen hem türksün hem de açık, bu durumda seni ne olarak görüyor buna sen cevap ver...
cevap verme istersen ki sana karşı davranışları, seni bazı şeylere zorlaması zaten seni ne olarak gördüğünün açık kanıtı..
sana arkadaşlarım anlatmış tatlı dille, illa sert mi konuşmak ya da seni sarsmak mı gerekiyor canım hı? kardeşim yaşındasın, silkelen kendine gel, bu çocuk seni yedekte tutuyor ama aşk için sevgi için değil, birlikte olmak için.. anladın???
söylemediği laf kalmamış bir kere çok terbiyesiz bi çocuk bu, bunla ilişkini devam ettirsen eline ne geçecek?
bu devirde herşey aşk mı? velev ki ilişkiniz devam etti, evlendiniz, mutlu bi hayatın olacak mı? (ki siz zaten evlenemeyeceksiniz, bu çocuğun senin üzerindeki tek amacı cinsellik)
her seferinde gelip iki tatlı söze gönlünü alıyor, çok afedersin de bu kadar mı basitsin be cancağzım, bu kadar mı onurun gururun yok istemediğin halde oranı buranı elletiyorsun??
şimdi bu çocuk sana nasıl baksın zaten önceden yaftayı yapıştırmış biri olarak??
arkanı dönmek bu kadar mı zor, kendini kullandırıyorsun paçavra gibi hı??
istediği zaman geliyor cinsel ihtiyacını gideriyor, istediği zaman defolup gidiyor, sen bu kadar değersiz misin??
Allah aşkına kendine gel, git numaranı değiştir, oyalanacak bir şeyler bul kendine.. arada gir 'bir derdim var' bölümüne evli bayanların dertlerine göz at.. öyle bir hayat mı istiyorsun ki ordaki bir çok bayan böyle bir adamla baştan evlenmezdi... bile bile lades demek niye...
çıldırdım sinirden kusura bakma da, burda vaktimi harcayıp okuduysam, şunları yazdıysam senin için üzüldüğümden, iyi olmanı istediğimdendir..
lütfen bir daha bu adam müsvettesiyle ilgili ne konu aç, ne de üzerine düşün...
kangren olanı kes at yahu, çıldırdım sinirden !!! aşkmış, hadi ordan !!!
abla kendime neyi yediremiyorum biliyomusun, benim o kızdan ne farkım var.. aksine o kız kendini beğenmiş üni okuyo falan diye.. bense onun için ne fedakarlıklar ne mücadeleler verdim.. ama o kız kadar değerim yok gözünde...
aslında amacım evlenmek mi değil, çünkü evlenince aldatırsa hiç dayanamam... sadece gidebildiği yere kadar gitsin, sevebildiği kadar sevsin isterdim..
aklımdan cıkmıyo elimde degil, kim ister ki böyle birini düsünmek
:43:

abla kendime neyi yediremiyorum biliyomusun, benim o kızdan ne farkım var.. aksine o kız kendini beğenmiş üni okuyo falan diye.. bense onun için ne fedakarlıklar ne mücadeleler verdim.. ama o kız kadar değerim yok gözünde...
aslında amacım evlenmek mi değil, çünkü evlenince aldatırsa hiç dayanamam... sadece gidebildiği yere kadar gitsin, sevebildiği kadar sevsin isterdim..
aklımdan cıkmıyo elimde degil, kim ister ki böyle birini düsünmek
:43:

yedir ya da yedirme, bu gerçeği değiştirmiyor ne yazık ki...
senin fedakarlıkların da onun umrunda değil, onun umrunda olan tek bir uzvun var hatta neresi olduğunu biliyorsun...
bir tek o uzvunun değeri var işte, senin insan olarak bile değerin yok onun gözünde, önce onu bir farket...
sevebildiği kadar sevsin istediysen buraya kadar sevmiş demek ki, lütfen lütfen lütfen görüşme bir daha onunla, evet arayınca kendini tutmak çok zor ama o seni kullanmak için arıyor anla lütfen..
inan çok üzüldüm senin adına, pırıl pırılsın yeteneklisin genceciksin, yanlış şeyler yapıp hayatını kötü yöne sürükleme...
farklı ilgi alanı bul kendine, hiç bir şey bulamadın mı temizlik yap...
ama lütfen kendini kullandırma bu adam müsvettelerine.. önce kendine kıymet ver, sana uzak Allaha yakın olsun de bitti gitti..
öyle adamlar zaten mutlu olamazlar, sen kendi hayatını kurtar... aşık olunacak, seni sadece insan olduğun için sevecek (sadece vajinan olduğu için değil yani) bi adam elbet çıkar karşına, lütfen canım ya lütfen...

Back
X