Sizlere Yenişehirdeki Daireleri ve Fiyatlari Sormustum.. Orayi Görüp Begendigim icin Ama Aslinda İstanbulu Pek Bilmiyorm..
Pendikin en güzel Mahallesi neresi onu bile Bilmiyorum..
Carşıya yakin bi kac Mahalle baktim Google Mapsten okadar merkeze yakin olabilir diye.. Daireler 180Bin tlden başlıyor..
Anneme anlattim pahali oldugunu söyledim.. Oda bana akıl verdi topraktan gireriz daireye dedi ıssız biyerde oturmazsin merkezi oturursun böylece dedi..
Mantikli geldi..
Güzel Mahalleleri ariyorum kızlar..
Var mı bildiginiz Güzel Mahalleler Pendikte? Ben Ankete Carşıya yakın olanlari Yazayim Sizce Nereler Güzel Pendikte bilen var mı?
insanlar parcaya bölünsün demiyrum ki ben.. merkezide olabilir .. mahalle bile bilmiorum .. yardım icin anket acmıştım ben sadece .. site icinde öle dairelerin sadece kurtköyde oldugunu biliorum ama diğer taraflar merkeze yakin olabilir dedigi icin annem aklım karişti ve paylaşmak istedim.. fikir alişverişi yapmak istiorum sadece forumdaki arkadaslarla.. yanliş mi ?
Sitenin ve evin güzelliğine kanıp hemen almadan önce...
Çevrede çıkıp zaman geçirecek,alışveriş yapacak yerler olup olmamasına dikkat edin.
Sadece sitenin içindeki park ve market yetmiyor.
Diğer türlü hele araba kullanmıyorsan sitede hapis gibi kalıyorsun.
Yakın mesafede hareketli bir merkez olmazsa sıkılabilirsin.
Tuzla'yı bilmiyorum ama Kurtköy'de en azından Viaport'a yakın bir site olabilir.
insanlar parcaya bölünsün demiyrum ki ben.. merkezide olabilir .. mahalle bile bilmiorum .. yardım icin anket acmıştım ben sadece .. site icinde öle dairelerin sadece kurtköyde oldugunu biliorum ama diğer taraflar merkeze yakin olabilir dedigi icin annem aklım karişti ve paylaşmak istedim.. fikir alişverişi yapmak istiorum sadece forumdaki arkadaslarla.. yanliş mi ?