• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahalle..?!

Pendikteki Güzel Mahalleler?!

• Bahçelievler Mh.

OY: 0 0,0%
  • Batı Mh.

• Doğu Mh.

• Yeni Mahalle

• Yeşilbağlar Mh.

• Sapan Bağlar Mh.

• Kurtköy / Yenişehir (Uydukent) Mh.

• Velibaba Mh.

• Şeyhli Mh.

• Diğer Mahalleler / Rica Etsem Yorumda Yazar mısınız Lütfen Kızlar :))

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Kızlar..

Eve Arayışımız Sürüyor..

Sizlere Yenişehirdeki Daireleri ve Fiyatlari Sormustum.. Orayi Görüp Begendigim icin Ama Aslinda İstanbulu Pek Bilmiyorm..

Pendikin en güzel Mahallesi neresi onu bile Bilmiyorum..

Carşıya yakin bi kac Mahalle baktim Google Mapsten okadar merkeze yakin olabilir diye.. Daireler 180Bin tlden başlıyor..

Anneme anlattim pahali oldugunu söyledim.. Oda bana akıl verdi topraktan gireriz daireye dedi ıssız biyerde oturmazsin merkezi oturursun böylece dedi..

Mantikli geldi..

Güzel Mahalleleri ariyorum kızlar..

Var mı bildiginiz Güzel Mahalleler Pendikte? Ben Ankete Carşıya yakın olanlari Yazayim Sizce Nereler Güzel Pendikte bilen var mı?

Neden daha önce açtığınız konudan devam etmiyorsunuz; http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/647035-site-icinde-bole-daireler.html

İnsanlar kaç parçaya bölünsün.

insanlar parcaya bölünsün demiyrum ki ben.. merkezide olabilir .. mahalle bile bilmiorum .. yardım icin anket acmıştım ben sadece .. site icinde öle dairelerin sadece kurtköyde oldugunu biliorum ama diğer taraflar merkeze yakin olabilir dedigi icin annem aklım karişti ve paylaşmak istedim.. fikir alişverişi yapmak istiorum sadece forumdaki arkadaslarla.. yanliş mi ?

Bi arkadaşımda bana bu konuda fikir vermişti :

Sitenin ve evin güzelliğine kanıp hemen almadan önce...
Çevrede çıkıp zaman geçirecek,alışveriş yapacak yerler olup olmamasına dikkat edin.
Sadece sitenin içindeki park ve market yetmiyor.
Diğer türlü hele araba kullanmıyorsan sitede hapis gibi kalıyorsun.
Yakın mesafede hareketli bir merkez olmazsa sıkılabilirsin.
Tuzla'yı bilmiyorum ama Kurtköy'de en azından Viaport'a yakın bir site olabilir.

fikirlere acığım.. ona hak vermiştim şöyle bi düşününce.. annemde diyince... hmm.. Kafam karıştı..

Son düzenleme:
insanlar parcaya bölünsün demiyrum ki ben.. merkezide olabilir .. mahalle bile bilmiorum .. yardım icin anket acmıştım ben sadece .. site icinde öle dairelerin sadece kurtköyde oldugunu biliorum ama diğer taraflar merkeze yakin olabilir dedigi icin annem aklım karişti ve paylaşmak istedim.. fikir alişverişi yapmak istiorum sadece forumdaki arkadaslarla.. yanliş mi ?

Tabi ki doğru, forum bunun icin var. Ama aynı içeriğe sahip konular icin 100 bin tane konu acarsanız kimse size yardımcı olamaz.

Tabi ki doğru, forum bunun icin var. Ama aynı içeriğe sahip konular icin 100 bin tane konu acarsanız kimse size yardımcı olamaz.

bilmiorumki aynı mı? biyrde güzel mahalle sormustum diyerindede Siteli daireler.. onu oraya taşıya bilir miyim ki?

ev almak hiç kolay birşey değil; yeri, iç planı, parası... çok zor bir karar . Allah içinize sindirsin inş. :16:

ev almak hiç kolay birşey değil; yeri, iç planı, parası... çok zor bir karar . Allah içinize sindirsin inş. :16:

hemde nasil araştırmakdan herkese sormakdan kafam karma karışık oldu birde bebegim var mahallesinede cok önem veriorum orda büyücek sonucta..

Back
X