Merhaba evimizin olduğu araziye buralar boş iken yaklaşık 50 yıl önce keresteci gelmiş yerleşmiş ve sonradan da bizim apartman yapılmış. Yıllardır kerestecilerin gürültüsünü çekiyoruz ama bizim kiracımız gözükmediği için de çıkaramadık. Geçen sene kira verilmediği için mal sahibi gözüken kişi -bahçe parsellere bölündüğü için başkasının kiracısı gözüküyor ama hepimiz ailedeniz onu söylemeliyim- mahkemelik oldu ve birkaç aydır -sanırım 3 kez- falan mahkemeye gelmiyorlar çıkmıyorlar da ve bahçenin bizim olan kısmını da işgal etmiş durumdalar. Dava açan kişi bizim apartmanda yaşamadığı için bunca zamandır şikayet etmemiş ve şimdi ettiğinde de çıkmıyorlar. Davada bizim adımız geçmiyor ama ben her gün inanılmaz rahatsız oluyorum sesten sabahtan akşama kadar sürekli gürültü evimizde rahat edemiyoruz resmen ve şikayetçi olmama da izin yok. Sorum şu, davacı kişi tahliye olmalarını istiyor ancak bu kişiler kasıtlı olarak mahkemeye gelmiyor çıkmazlar mı çünkü gerçekten rahatsız oluyoruz ve elimizden bir şey gelmiyor. Mahkeme de gelmedikleri için görülemiyor sanırım yaşlı oldukları için detayları çok anlamadım anlatsalar da. Çıkmayacaklarmış gibi hissediyorum beni aydınlatır mısınız gerçekten çok rahatsız oluyoruz artık direkt bizim bahçedeler yani.