Mahalledeki sorunları olan küçük çocuk

Dido

Karadenizzz sevdalisi...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
602
821
23
Ya arkadaşlar mahallemizde bir çocuk var 10 yaşında falandır. Çocuk demeye bin şahit ister bağıra bağıra küfürler eder ağzı çok bozuk sürekli bağırıyor rajon kesiyor. Ben bile tedirgin oluyorum her an para isteyip bıçak sallayacak bir tipi var. Dar kot pantolonu ayağında terliği ile mahalledeki 20 lik serserilerin küçük versiyonu. Cocugun yüzünde masumiyet kalmamış. İmkanım olsa alıp evde bir güzel yıkayıp giydirip rehabilitasyona göndereceğim.Suriyeli bir ailenin çocuğu. Sosyal hizmetlere mi başvursam ne yapabilirim fikir verin nolur. Böyle büyümeye devam ederse çok tehlikeli biri olacak gibi görünüyor

Tam ailesi ile konuşun diyecektim ki Suriyeli olduğunu okudum .Sosyal hizmetlerden görüş alın bakalım onlar da ilgileniyor mültecilerle .Ama gerçekten biktirdilar insanı zorla faşist yapıyorlar.

Cimere yazin ama bir işe yaramaz

Allah bizi ve çocuklarımızı korusun bunlardan 😕 bence yazın sosyal kurumlara

Hangi birini topluma kazandiracagiz? Surekli cogaliyorlar. Sunu yazdigima inanamiyorum ama durum tam olarak bu!
Bende korkuyorum ve çok üzgünüm sağımız solumuz her yerdeler. Doğru düzgün dursalar ben abartıyorum diyeceğim ama az ilerimizde park var oraya tünüyolar ordan geçmiyoruz evin binanın önü her akşam bağırış kavga abuk sabuk birbirine seslenmeler. Bari bu cocuk öyle olmasın istiyorum yazıcam bakalım inşallah geri dönerler

Bizim sokakta da bunun kız ve erkek versiyonu var.
Suriyeli falan da değiller.
Kız benim kızıma ve yeğenime musallat olmuş bi ara.
Ben bu kızı bizim bahçede denk getirdim.kizdim,bağırdım ve kovdum.arkadan anneannesi kavgaya geldi onu da yolladim.
Bir iki gün sonra gece 1-2 civarı bu kızın annesi sokakta bir kadını almış altına nas dövüyor.kadin kanlar içinde sürüne sürüne kaçtı.ambulans,polis falan geldi çok korktum.
Az kalsın bana da gelecekti 🙈
Bunlarla ugrasilmaz.ailsini bilmiyoruz sonuçta.aman dikkat edin uzak durun.eger bişey görürseniz şikayet edin.cocuk şube ilgilenir diye düşünüyorum ama başınıza bela almayın.

Nerde kaldı artık çocuk masumiyeti. Günümüzdeki çocuklara çocuk demeye bin şahit ister. Hayvana eziyet edeni, racon keseni, ağzı küfürlü konuşanı... Yeminle tiksiniyorum artık her şeyden. Çok klişe olacak ama doğurup doğurup bırakıyorlar...

Bizim sokakta da bunun kız ve erkek versiyonu var.
Suriyeli falan da değiller.
Kız benim kızıma ve yeğenime musallat olmuş bi ara.
Ben bu kızı bizim bahçede denk getirdim.kizdim,bağırdım ve kovdum.arkadan anneannesi kavgaya geldi onu da yolladim.
Bir iki gün sonra gece 1-2 civarı bu kızın annesi sokakta bir kadını almış altına nas dövüyor.kadin kanlar içinde sürüne sürüne kaçtı.ambulans,polis falan geldi çok korktum.
Az kalsın bana da gelecekti 🙈
Bunlarla ugrasilmaz.ailsini bilmiyoruz sonuçta.aman dikkat edin uzak durun.eger bişey görürseniz şikayet edin.cocuk şube ilgilenir diye düşünüyorum ama başınıza bela almayın.
Kabus gibi ya allah korusun sizde dikkat edin dehşete kapıldım

Kabus gibi ya allah korusun sizde dikkat edin dehşete kapıldım
1-2 sene önce taşındılar ama şimdi babaları ve anneleri olmuş o kavgacı kadının inşallah geri gelmezler.
Gerçekten böyle insanlarla ugrasilmaz.
Ama sizin durumunuzda uyuşturucu da varmış.surekli polisi arayın gördükçe illaki yakalanırlar
Pislik bir değil ki hangisiyle uğraşacağız artık kendi güvenliğimiz bile kalmadı.

1-2 sene önce taşındılar ama şimdi babaları ve anneleri olmuş o kavgacı kadının inşallah geri gelmezler.
Gerçekten böyle insanlarla ugrasilmaz.
Ama sizin durumunuzda uyuşturucu da varmış.surekli polisi arayın gördükçe illaki yakalanırlar
Pislik bir değil ki hangisiyle uğraşacağız artık kendi güvenliğimiz bile kalmadı.
Polisi arayıp böyle böyle oluyor desem gelip bakarlar mı? Kim olduklarını tam kestiremiyorum nerde oturuyorlar bilmiyorum polis açık adres soruyor genelde. Akşamları hep buralardalar ama. Şansımı deneyeceğim yine de. Aslında önceden akşamları polisler gezerdi mahallelerde keşke şimdi de öyle olsa

Ya vallahi bu sorundan kurtulmamız bana hayal gibi geliyor maalesef gün geçtikçe çoğalarak ele geçiriyorlar müsade ediliyor. Baksanıza hepimiz umutsuzluk içindeyiz yazık bize

Polisi arayıp böyle böyle oluyor desem gelip bakarlar mı? Kim olduklarını tam kestiremiyorum nerde oturuyorlar bilmiyorum polis açık adres soruyor genelde. Akşamları hep buralardalar ama. Şansımı deneyeceğim yine de. Aslında önceden akşamları polisler gezerdi mahallelerde keşke şimdi de öyle olsa
Bizim sokakda su kapanma zamanları 10-15 çocuk toplanıp silah sıktılar havaya.
Hemen polisi aradık geldiler sokak sokak baktılar.bekci bıraktılar.ama bulamadılar
Ertesi gün yine aynı.
Ama üçüncü gün büyük kavga ettiler ve yine silah sesi duyduk.
Bu sefer ben balkondan ne tarafa gittiklerini tarif ettim buldular.
Site içerisinde 15 yaşında iki çocuğu aldılar gittiler son oldu.

Böyle yapın sizde.

Bizim sokakda su kapanma zamanları 10-15 çocuk toplanıp silah sıktılar havaya.
Hemen polisi aradık geldiler sokak sokak baktılar.bekci bıraktılar.ama bulamadılar
Ertesi gün yine aynı.
Ama üçüncü gün büyük kavga ettiler ve yine silah sesi duyduk.
Bu sefer ben balkondan ne tarafa gittiklerini tarif ettim buldular.
Site içerisinde 15 yaşında iki çocuğu aldılar gittiler son oldu.

Böyle yapın sizde.
15 yaşında cocugun elinde silah ne arıyor ya😲Sizin orası da az değilmiş yani. Takip edicem o zaman ya nolcaksa olsun 👍🏻

15 yaşında cocugun elinde silah ne arıyor ya😲Sizin orası da az değilmiş yani. Takip edicem o zaman ya nolcaksa olsun 👍🏻
Yani belki 15 değildir ama öyle bir çocuktu.
Aslında çok sakin sessiz ve nezih biryer ama son 2-3 senedir çok değişti.
Artık öyle biryerde bulmak çok zor heryeri iğrenç insanlar kapladı resmen 😡

Yani belki 15 değildir ama öyle bir çocuktu.
Aslında çok sakin sessiz ve nezih biryer ama son 2-3 senedir çok değişti.
Artık öyle biryerde bulmak çok zor heryeri iğrenç insanlar kapladı resmen 😡
Birşey diyemiyorum söylenecek çok şey var herkes farkında zaten. Hep böyle gitmez merak etmeyin

Yarın cimere sosyal hizmetlere polise artık nereye ulaşabilirsem haber vereceğim. Çok da uğraşasım kalmadı şimdi ya. En azından görevimi yapayım gerisini onlar düşünsün

Back
X