Hayır canım hic bir doktor bana diyet önermedi daha sadece eczacı demişti..sen de durum nedirMerhaba ne yaptın cnm diyet yapıyo musun bilgi ver lütfen
Yaa inanirmisin bir istanbul da izmirde 2 doktor gördü tahlillerimi hiç biri perhiz demedi..ben şimdiye kadar bu dediğin yiyeceklerin hic birini de kesmedim..kafam gerçekten allak bullak..coraspin kanamam gelince kesildi..clexan 0.4 vuruyorum hergun bende..progestan iğneyi kanamam olmuştu 1 hafta o zaman vuruldum o zamanda coraspin i istanbuldaki tup bebek doktorum kesti..bir daha da kullanmadim..burdaki perinatolog prof ta hic bir şey demedi..hergun folik asit iciyorum..progestan fitil gibi günde 3 kez kullanıyorum..diyet öneren de yok anlamadım..allaha kaldı resmen isim galiba..adamların önüne 6 tane dosya ile gidiyorum bütün tahlilleri gosteriyorum daha ne yapayım..sende heterizigot 677 mi var..kaç kilosun peki sen canım kaçlık clexan vuruyorsun..İnşallah duyarsın bebeğinin kalbini ve inşallah bu sefer sağlık la alırsın kucağınaBana Dr um önerdi ceviz süt balık kuruyemiş vs yemiceksin dedi k vitamini olanları da ölçülü tüket dedi. Coraspin clexane folbiol progestan ıgne kullanıyorum yarın kalp atışı için gideceğim dua edin lutfeniki kez kalp atışı durdu Bebeklerim in. Heterozigot benimki
Amin canım..yasayan biliyor malesef ki..kaç haftalık ti bebeklerin kalbi durduğunda..üzülüyorsan cevaplamayabilirsin..ben de 48 kg im..iğnenin kiloya gore verildiğini duymuştum..Amin cnm inş . 57 kiloyum mthfr 677 heterozigot1298 faktör V leiden heterozigot protein s düşük benim ama ya azar azar ye herseyden yani bir şeyden fazla tuketme korkma Allaha emanetiz hepimiz bebeklerimizde Allah kimseye yasatmasin
Ben ikiz gebeligim de sadece folik asit bebe aspirini progestan fitil bir de vitamin hapı kullanmıştım..24 haftalık â kadar büyüdüler ama çok erken donemde gebelik koleastazi geçirince normal doğum gerçekleşti..Ilerde eksik bişey çıkarsa ilaç verir zaten Dr un çinko b 12 kalsiyum filan
O zaman benden kaynaklandı karaciğer enzimlerim max 30 olması gerekirken benim 500 550 ye fırlamıştı o yüzden kaybettim bebeklerim yaşıyordu normalde hatta biri birgün kuvez de yaşadı..Biri 7 biri 8 haftalik ti . Igne olsan demek yasayacakti yaaa ; ( inş bidahakine yaşar Allah in izniyle. Bilmem kilo ya göre saçma cnm pıhtılaşma oranına göre dir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?