- Konu Sahibi kurabiye...
çok üzgünüm bitti 5 haftalık bebeğimizi kaybettik bir anda hiç bir belirti olmadan tedbir bile alamadık Allah herkesin yardımcısı olsun.... mafoldumben:2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ikinci düşük arkadaşlar daha hiç çocuğumuz yok Allah hiç kimseye yaşatmasın yaşayanlara yardım etsin..
hıımm..ozaman araştırma yaptır arkadaşım...benimde 2 kez 7. haftada kalbi durmuştu ve hemen araştırma yaptık...diğeri kaç haftalıktı senin...kanaman mı oluyor ve kese görünmüşmüydü bu sefer anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız kurabiyeciğim...
geçmiş olsun diğer yerde okudum haberini inanırmısın bilmem ama sana bişey söylicem tabi önce nedenini araştır ist daysan eğer 8 kere bebeğini düşürmüş insanlar benim doktoruma gidiyo bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi ona gidiyorum hatta çağla şikelinde doktoru çok iyi bi doktor ... asıl söylicem şey bence bi daha hamile kalırsan 3 ay kimseye söyleme... bi dene![]()
haklısın canım ya artık and içtim bebek 3 aylık olana kadar kimseye sölemicem bi taraftan sevdiklerimizi heyecanlandırıp üzüyoruz diğer taraftan nazar oluyo...![]()
canım önceki 2.5 aylıktı ve hafif kanamayla seyr etti 3hafta kadar sürdü benim röntgen ve ilaç geçmişim de vardı bir aylıkken falan doktorum tedbir almadı hayırlı olur bölesi diyeilk bebeğimizi öle kaybettik şimdiki 5 haftalıktı daha 2 gün önce doktora gittim hiç bişey anlamayan birine düşük başlamış ama bebeği ultrasondada göremedi zaten daha yeni gebelik ufak bir nokta gibi görünüyo dedi elinde 2000lik bir bthcg değeri varya sonra ki gün birden bire hiç bir belirti olmadan gitti ya şok oldum....