Mahkeme de bizim için enteresan bir deneyim olacak dedim.

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Dün böyle bir konu açmıştım , maalesef tansiyonlar biraz yükseldi ve konum kapatıldı bilmeyenler için
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...icin-sadece-bir-deneyim-olabilirmisim.946339/

Burdaki bu dayanışma gerçekten mükemmel bir şey , sabahtan beri bir sürü ö.m. aldım , ne olduğuyla ilgili.
Beni düşündüğünüz için hepinize çok teşekkür ederim. Ö.m. den bir kaç arkadaşla paylaştım şimdi biraz daha toparlayıp buraya da aktarıcam...

En son erkek arkadaşıma annesinin mesajını atmış , ee sevgilim deneyimin nasıl gidiyor ? Memnun musun bari demiştim.
"Derken " demiş.
"Mahkeme de bizim için çok enteresan bi deneyim olacak , bu arada farkında mısın annen sana vekaleten benden ayrıldı , benim için de hayırlısını diledi sağolsun allah karşıma iyileri çıkarcak" dedim.

"Ne saçmalıyosun" dedi

"Ben mi saçmalıyorum ?" dedim.
Haklısın bebeğim , böyle yapma , olayı farklı bir boyuta getirirsin , şu işi doğru dürüst konuşalım bekle , haklısın bebeğim , böyle bir şeyin olmasını istemezdim. Üstesinden geliriz beraber vs vsss

"Gelemeyiz" dedim "Ben böyle bir şeyi unutamam , sineye çekip geri çekilcek biri değilim , bu da öyle yapılacak bir konu değil" dedim
"Annen utanmadan , çekinmeden bilgisayarını kurcaladım diyor , annenin bu mahkemeye ihtiyacı var dedim . İnsanların onuruyla oynarken bir daha 2 kez düşünür dedim.

Mahkeme hiç bir şeyi çözmezmiş ,müsait değilmiş şimdi (yaz dönemi için çalışıyor ya paşam) , şarjı bitiyormuş. falan da filan ...
Deli gibi mesajdaki bütün cümleleri tek tek açıkladım , "Bak burda böyle demek istiyo , şurda şöyle diyo" Filan . Baya sinir patlaması yaşadım bende haliyle.
Şimdilik benden yana görünüyo ama annesini korumak için olabilir mi diye içimde bi kurt var...
Bilmiyorum akşamı bekliycem sanırım annesine tavrı gösterir gerçeği.

Adamın hiç de şaşırmış, mahçup olmuş gibi bir hali yok. Resmen ne var bunda demeye getirmiş. Anasına bak oğlunu al. Demek ki bu tür terbiyesizlikler, seviyesizlikler bunlarda normal kabul ediliyor. Daha önce de defalarca bu cümleler, belki çok daha fazlası kurulmuş ki hiçbir şaşkınlık yaşamamış. Hala bu şahısla devam edeceksen bu da senin ileride yaşayacaklarının kısa bir fragmanı olsun. Kendi düşen ağlamaz.

Senden yana olsa nolcak ki, bunları yaşanmadı sayamazsınız ve diyelimki cidden senden yana
ona inat başlayacağınız ilişki nereye kadar gidicek? Evlensen de

Ay bende seni merak edip yeni konu açtın mı diye bakıyordum. O adam senden yana değil anladığım kadarıyla seni sakinleştirip konuyu kapatmaya çalışıyor. Çok sakin ve umursamaz geldi bana. Ben böyle şey yaşasam utancımdan cevap bile veremezdim. Aç davanı ayrıl şu adamdan, değmezler bence çabalamaya..

Erkek arkadasinizdaki sakinlik beni cok rahatsiz etti..
Hele bi dur vaktim yok simdi tavri aslinda olaya bakisini gostermiyor mu zaten.
Normal sartlarda bir insan sasirmasi delirmesi bu ne curret nasil olabilir boyle bir sey diye donup durmasi gerekmiyor mu:kızgın:

iyi yapmişsınız sakın geri adım atmayın... insanların onuruyla oynamak neymiş görsün edepsizler...

sanki adamın da haberi var da, dava deyince haklısın bebeğim moduna girmiş gibi.
yerinde olsam asla uğraşmam bunlarla.
dava açmayacaksan bile, son demine kadar uğraşır o korkuyu salarım.

ayrıca oğlunun ters tepeceğini bilen insan böyle bir işe kalkışır mı?
demek biliyo yine annem annem yapacağını o cesaretle yapmış.
anne oğlunu tanımaz mı hiç?

edit: asla uğraşmam derken, yani ilişki için uğraşmam.
davaya varım tabiiiki :dondurma:

Bir şey diyeyim mi?
Az daha mahkeme olayında diretirsen ki öyle yapmalısın, bu adam çirkinleşecek. Sana karşı tek bir cephe olacaklar er ya da geç. Buna hazırlan derim.
Öyle mi dersin , hey allahım ya var ya o kadar zaman o kadar emek acıyorum kendime

Dedim ki senin annen normal bi insan olsa normal bi insan gibi çalışsa kafası kendi çocuğunu alır karşısına konuşur , başka bi insanin onuruyla, gururuyla oynamaz . Niye böyle bi yol tercih etti sence dedim .

Sevgilinizle mesajlaşmanizdan sadece korku vermek için yazdiginizi cikarttim. Aslında dava falan acmayacaksiniz. O mesajı atarken acaba benim arkamda olur mu diye merak ettiniz. Görünen o ki ters tepmis.

bana erkek arkadsınız haberı vardı gıbı geldı ilk kez duymuş gıbı değil
Yani kadın bi anda bu kadar kinlenmemistir bana belli ,bu mesaj şu bu olayı olmasa da beni istemezmis ben öyle düşünüyorum. Sordum zaten annen dedim belki evde sana karşı da benden yana ağzına geleni söylüyordur dedim .
Kadın zaten klasik ogulcugumu kimselere vermem turşusunu kurucu tipiymis.

Öyle mi dersin , hey allahım ya var ya o kadar zaman o kadar emek acıyorum kendime
Güzelim, erkek arkadaşın annene dava açsa, başta sen akıllıca davranıp ortamı yumuşatmaya çalışmaz mısın?
Mağdur tarafın ağzına bir parmak bal çalıp, olayın üzerini kapamaya çalışırsın. Sahte samimiyetini kullanıyor şimdi o, ama işe yaramadığını görünce safını belli edecektir.
Winter is coming:KK53: Tam Game of thrones havasına büründüm ben de. :silah:

Yani kadın bi anda bu kadar kinlenmemistir bana belli ,bu mesaj şu bu olayı olmasa da beni istemezmis ben öyle düşünüyorum. Sordum zaten annen dedim belki evde sana karşı da benden yana ağzına geleni söylüyordur dedim .
Kadın zaten klasik ogulcugumu kimselere vermem turşusunu kurucu tipiymis.
genelı oyle zaten ama nısanlınızın tavrı onemlıydı burda bence o da gecemedı bu sınavdan.

Back
X