Mahkeme de bizim için enteresan bir deneyim olacak dedim.

Yazık ne insanlar var ya şu benim çocuğum diye tutturan annelerden nefret ediyorum sadece onların çocukları varya!

Dün böyle bir konu açmıştım , maalesef tansiyonlar biraz yükseldi ve konum kapatıldı bilmeyenler için
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...icin-sadece-bir-deneyim-olabilirmisim.946339/

Burdaki bu dayanışma gerçekten mükemmel bir şey , sabahtan beri bir sürü ö.m. aldım , ne olduğuyla ilgili.
Beni düşündüğünüz için hepinize çok teşekkür ederim. Ö.m. den bir kaç arkadaşla paylaştım şimdi biraz daha toparlayıp buraya da aktarıcam...

En son erkek arkadaşıma annesinin mesajını atmış , ee sevgilim deneyimin nasıl gidiyor ? Memnun musun bari demiştim.
"Derken " demiş.
"Mahkeme de bizim için çok enteresan bi deneyim olacak , bu arada farkında mısın annen sana vekaleten benden ayrıldı , benim için de hayırlısını diledi sağolsun allah karşıma iyileri çıkarcak" dedim.

"Ne saçmalıyosun" dedi

"Ben mi saçmalıyorum ?" dedim.
Haklısın bebeğim , böyle yapma , olayı farklı bir boyuta getirirsin , şu işi doğru dürüst konuşalım bekle , haklısın bebeğim , böyle bir şeyin olmasını istemezdim. Üstesinden geliriz beraber vs vsss

"Gelemeyiz" dedim "Ben böyle bir şeyi unutamam , sineye çekip geri çekilcek biri değilim , bu da öyle yapılacak bir konu değil" dedim
"Annen utanmadan , çekinmeden bilgisayarını kurcaladım diyor , annenin bu mahkemeye ihtiyacı var dedim . İnsanların onuruyla oynarken bir daha 2 kez düşünür dedim.

Mahkeme hiç bir şeyi çözmezmiş ,müsait değilmiş şimdi (yaz dönemi için çalışıyor ya paşam) , şarjı bitiyormuş. falan da filan ...
Deli gibi mesajdaki bütün cümleleri tek tek açıkladım , "Bak burda böyle demek istiyo , şurda şöyle diyo" Filan . Baya sinir patlaması yaşadım bende haliyle.
Şimdilik benden yana görünüyo ama annesini korumak için olabilir mi diye içimde bi kurt var...
Bilmiyorum akşamı bekliycem sanırım annesine tavrı gösterir gerçeği.
Mahkeme girmiş araya ondandır o hakaretlerle tazminat bile alırsın gibi ☺️

Erkek arkadaşınızın attığınız ilk mesaj üzerine sizi araması ve daha fazla tepki vermesi gerekirdi.

Annesinin yaptığı son derece çirkin.
Tavrınızı çok doğru buldum, devam edin.
Geir dönüş yok gibi, olan ilişkinize olmuş ama affedilir gibi değil.
Kolaylıklar dilerim

Annemi faceden engelle lütfen yazmış . Rahatlığı bana da tuz basmaaya başladı ufaktan.
Cinleniyorum.

ahaha komik çocuk..
annesine sen ne yaptın nasıl böyle birşey yaparsın demiyorda sana engelle diyor..
oğluna saygı duymayan kadından size saygı duymasını boşuna beklemeyin..
o kadın asla yaptığının yanlış olduğunu anlamayacak..

Annemi engelle demek ne demek farkında mısın?
Hakaret davası açmana engel olacağım ama annem sana mesaj atmaya devam edebilir, annem zor durumda kalsın seni ikna etmekte zorlanayım istemiyorum. Sen annemi engelle ki ben seni rahatça davadan vazgeçirebileyim.
Adam tarafını seçmiş. Annesini korumaya almış. Annesini korumaya çalışıyor şu an. Size bebeğim falan demesinin nedeni davadan vazgeçirene kadar pışpışlamak. Tercihi belli de annesini korumak için sizin gazınızı alacak aklınca.
Hala daha beklemeniz hata.
Pişman olmamak için devam ediyorum diyorsunuz ya ileride o gün terk etmediğinize çok çok pişman olacaksınız. Elin kıçı kırık adamı için hakaret duydum üstüne bir de ayrılamadım o gün gururumu çiğnedim diye pişman olacaksınız ne yazık ki.

Ben "annemi engelle" mesajindan,
"seni bir daha annemle muhattap etmicem onu yok say, aksam eve gidince de annemden hesabini sorarim bu davranisinin" diye bir anlam cikarttim..
Ama arkadaslar simdi baska anlam da cikartmis bilemedim ki niyeti ne.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...icin-sadece-bir-deneyim-olabilirmisim.946339/

IX) Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması yöneticinin yetkisindedir. Ayrıca uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu başlığı açılamaz!

Back
X