Dün böyle bir konu açmıştım , maalesef tansiyonlar biraz yükseldi ve konum kapatıldı bilmeyenler için
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...icin-sadece-bir-deneyim-olabilirmisim.946339/
Burdaki bu dayanışma gerçekten mükemmel bir şey , sabahtan beri bir sürü ö.m. aldım , ne olduğuyla ilgili.
Beni düşündüğünüz için hepinize çok teşekkür ederim. Ö.m. den bir kaç arkadaşla paylaştım şimdi biraz daha toparlayıp buraya da aktarıcam...
En son erkek arkadaşıma annesinin mesajını atmış , ee sevgilim deneyimin nasıl gidiyor ? Memnun musun bari demiştim.
"Derken " demiş.
"Mahkeme de bizim için çok enteresan bi deneyim olacak , bu arada farkında mısın annen sana vekaleten benden ayrıldı , benim için de hayırlısını diledi sağolsun allah karşıma iyileri çıkarcak" dedim.
"Ne saçmalıyosun" dedi
"Ben mi saçmalıyorum ?" dedim.
Haklısın bebeğim , böyle yapma , olayı farklı bir boyuta getirirsin , şu işi doğru dürüst konuşalım bekle , haklısın bebeğim , böyle bir şeyin olmasını istemezdim. Üstesinden geliriz beraber vs vsss
"Gelemeyiz" dedim "Ben böyle bir şeyi unutamam , sineye çekip geri çekilcek biri değilim , bu da öyle yapılacak bir konu değil" dedim
"Annen utanmadan , çekinmeden bilgisayarını kurcaladım diyor , annenin bu mahkemeye ihtiyacı var dedim . İnsanların onuruyla oynarken bir daha 2 kez düşünür dedim.
Mahkeme hiç bir şeyi çözmezmiş ,müsait değilmiş şimdi (yaz dönemi için çalışıyor ya paşam) , şarjı bitiyormuş. falan da filan ...
Deli gibi mesajdaki bütün cümleleri tek tek açıkladım , "Bak burda böyle demek istiyo , şurda şöyle diyo" Filan . Baya sinir patlaması yaşadım bende haliyle.
Şimdilik benden yana görünüyo ama annesini korumak için olabilir mi diye içimde bi kurt var...
Bilmiyorum akşamı bekliycem sanırım annesine tavrı gösterir gerçeği.