- 24 Nisan 2018
- 44
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi _ASENa_toprak_
-
Hayır almadimdarp raporu almış miydiniz
Darp raporu alın ve kontrollere gidin belki darp yoluyla kalıcı bişe varsa (sürekli basınç diyosunuz mesela) onun da raporunu alın sonra istediği kadar seviyorum desin
Zaten hiç anlamamışımdır ulan o mahkemeye çıkınca mı aklına geliyor sahiplenmek yoksa iş olsun diye mi yapıyorlar?? Sinir bozucu
Kaybedince biliyolar kıymeti fakat ben artık sevmiyorum okadar soğudum ki sevilmek için uğraştım beni sevmiodu çünkü ilgisiz di bende yanlış yola sapmadan ailemle konuştum bide ailem şiddet olayını duyunca baya üzüldüler. Darp raporu almadım fakat polisle irtibat dayım
Bir Allahın cezası koca daha...
Mevlam ne zaman vereceksin bunların belasını...
Hakkınızda hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olsun demeye geldim.
Sagolun inşallah bu iki sene kabus gibiydi ... Çok şükür kurtuluyorumBundan sonra hersey gönlünüzce olsun. Umarım hersey güzel olur sizin için.
Elinizde darp raporu varsa bi halt edemez. Siddet var demenizde yeterli zaten.Evet arkadaşlar bırakıcam diyordum bıraktım baba evindeyim bebeğimle. Mahkeme işlemleri başlattık ama gel gel geleleim asıl meseleye.
Eşime anlaşmalı boşanalım dedim 3 hafta yalvardı yakardı geri dön diye.
sonra ben oralı olmayınca hatta mahkemeye başvurduğunu öğrenince başladı yine küfür tehdit herseyi söylemeye....
Kafamı duvarlara vurduktan sonra benim başım dönüyordu, halen daha dönüyor sizce bi emar cektirmelimiyim beynimden çünkü durduk yere başım dönüyo beynimde bi basınç olusuyo ?
Arkadaşlar ilk başlarda çok üzülmüştüm fakat avukatla da konuştuktan sonra için rahat etti . çocuk benim hakkım ve hala emiyor beni.
Simdik acaba bana tamam diyipte mahkemede ben karımı seviyorum boşanmak istemiyorum derse nolucak ?
Eşine şiddet uygulayanı hapse atmıyorlar zaten. Baksanıza şiddet yüzünden boşanan veya boşanamayan kadınların sayısının çokluğuna. Adamların(!) ceplerinden beş kuruş bile çıkmıyor ekstradan caydırıcı hiçbir şey yok ki içlerindeki canavarı rahatça salıyorlar.Ah Caniim insan sevdigi insanun hapise girmesini istemiyor heleki arada çocuk varsa ... o yuzden almadim
Evet arkadaşlar bırakıcam diyordum bıraktım baba evindeyim bebeğimle. Mahkeme işlemleri başlattık ama gel gel geleleim asıl meseleye.
Eşime anlaşmalı boşanalım dedim 3 hafta yalvardı yakardı geri dön diye.
sonra ben oralı olmayınca hatta mahkemeye başvurduğunu öğrenince başladı yine küfür tehdit herseyi söylemeye....
Kafamı duvarlara vurduktan sonra benim başım dönüyordu, halen daha dönüyor sizce bi emar cektirmelimiyim beynimden çünkü durduk yere başım dönüyo beynimde bi basınç olusuyo ?
Arkadaşlar ilk başlarda çok üzülmüştüm fakat avukatla da konuştuktan sonra için rahat etti . çocuk benim hakkım ve hala emiyor beni.
Simdik acaba bana tamam diyipte mahkemede ben karımı seviyorum boşanmak istemiyorum derse nolucak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?