Mahkemede olan insanın gezmeye hakkı yok mu?

Derya gzntp27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
1.003
496
38
Arkadaşlar eski konumdan beni bilen bilir eşime mahkeme actim şu an boşanma arefesindeyim sosyal yaşantım hep ev ile okul arasında geçiyor arkadaşlarla sinemaya gittim annem gezip tozma kızım daha onun nikâhı altındasın iftira atarlar mahkeme uzar ya da karşı tarafa delil olur çünkü eşim ve ailesi her türlü yalanı ve iftirayı yapacak insanlar kafayı yicem ne yapmalıyım lutfen yardim edin

Hayatınıza devam etme hakkınız tabiki var ama diğer yandan öyle insanlar var ki, "boşanmadan gezmelere başladı,bu hep böyledi zaten bilmemne" tarzında çirkin ithamlarda bulunabilirler..yapanları görüyoruz maalesef..ithamda bulunmaları sizi değersizleştirmez sadece canınızı sıkar o kadar..off yazmamam gerekir ama sosyal medyada eğlenirken foto paylaşmayın laf vermeyin cahillere..

Malesef anneniz biraz hakli. Yani gezmeye tozmaya tabiki hakkiniz var. Ama dediginiz gibi karsi taraf cirkef ise acik arayacak, mahkemeyi uzatacak, nafaka vermeyecek yer arayacaktir. Mesela siradan bir erkek arkadasinizla bir yemege ciksaniz, bunu, beni aldatiyor, seklinde mahkemeye sunabilir. Malesef adalet sistemimiz pek kadin taraftari degil.

Anneler babalar endişe ediyor bu durmlarda cokta haklılar.
Ama sizinde psikolojiniz son derece önemli.resim paylasmayin ama normal yaşantımıza devam edin.
Çok adaletsiz bir dünya.erkek kısmı ne ypsa sorun olmaz ama kadınlar bu durmda bir arkadaşıyla görürse sinemaya gitse hemen laf soz

Ama uzarsa boşanma davam hiç sosyal yaşantım olmayacak o surecte

Kesinlikle bi de sütü götürür eşim ve ailesinin iftira atack insanlar bende gerçekten korkuym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…