Mahkemede şikayetçi olduğun kişiyle karşılaşma

Ebush_354

Sessizliğim bir çığlıktı ve hepiniz sağırdınız...
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
2.105
4.512
133
36
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı. Geçen kasım ayında maalesef bir taciz vakası yaşadım kaçırılmanın ve neredeyse daha ilerisinin eşiğinden döndüm Allahın sevgili kuluymuşum yeltenmişken bir anda vazgeçti. Psikolojik süreç çok çok zordu ilk aşamada bu şahıs yakalanamadı çünkü ben aracın plakasını alamamıştım sadece şirket arabası olduğu için logodan bulmaya çalıştılar olmadı tesadüf eseri de yılbaşından sonra yine başka kadınlara da aynı şeyi yapmaya kalkmış ve bu sefer yakalanmış beni de çağırdılar teşhis için ve o adamdı hemen tanıdım benim gibi diğer kadınların ifadesiyle o akşam karakolda kaldı sonrasında cezaevine sevkedildiğini duydum şimdi bana geçen hafta mesaj geldi üyap sisteminden nisan 28 inde duruşma olacak ve katılmak zorundaymışım. Sorum şu bu tür vakalarda ben o şahısla duruşmada yine yüzyüze gelecek miyim? inanın yine karşılaşmak istemiyorum ve çıktığında takıntı haline getirmesinden korkuyorum

canım sen duruşmadan önce adliyeye gidip hakimle konuş. aynen böyle söyle duruşmada yüzyüze gelmek istemiyorum takıntı yapmasından korkuyorum ve o adamı görmek benim pkolojimi bozacak zaten halen düzelmedim vs. gibi güzelce konuş ve benim ifademi duruşmadan önce alırmısınız de. birçok hakim bunu yapıyor.

avukat tut o gitsin fazlada almıyor 2 bin fln

avukatin gitsin. para verirsin baştan ama sonra kazaninca mahkeme masraflari adi sapiga yükler-benim bilgim bu yönde.

yinede avukatlardan bilgi al.

Hayır canım karşılaşmak zorunda deilsin. Bana bi keresinde kırmızı ışıkta karşıya geçerken araba çarpıyordu. Adam suçluydu ama durup bana hakaret etti bende şikayet ettim karakola. Sonra şikayet üzerine dava açıldı ama ben karşı karşıya gelmek istemediğim için dava gününden bir hafta önce adliyeye gidip dilekçe verdim farklı zamanda ifadenin alınması konusunda.

10 dk bekledikten sonra sağolsun hakim bey hemen aldı benim ifademi mahkeme salonunda böylelikle o saygısız adamla karşılaşmak zorunda kalmadım.

Mazeret olarak karsilasinca psikolojinin bozulacagini yazarsan eminim hemen alırlar ifadeni ve yuzyuze gelmezsin

Dosyanızın bulunduğu mahkeme kalemine gidip durumu anlatın, sizi yönlendirirler. Hakim duruşma dışında dinler sizi...

N Niyeboyle N nistiman teşekkürler kızlar tavsiyelerinizi dikkate alacağım tam atlattım derken yakalandığı zaman tekrar gördüm ve kötü oldum o yüzden bir daha karşılaşmak dahi istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…