Mahkemeye gelmeyecekmiş

Ön inceleme duruşması görüldü mü ? Ön inceleme duruşmasına kendisini avukatla temsil etmeyen taraf gelmek zorundadır. Ön inceleme duruşmasına gelmeyen ve avukatla kendisini temsil ettirmeyen tarafın yokluğunda duruşmaya devam edilir. Yokluğunda alınan kararlara itiraz edemez. Ve ben davaya gitmeyeyim dava uzasın diyen taraf, yanlış düşünüyor. Dava onun yokluğunda görülmeye devam eder. Lakin kendisine tebligat ulaşmış ama gelmemiş olması gerekmektedir. Tebligat kendisine ulaşmamışsa mahkeme gün veremez.

Bu arada bende bosandim. Önce çekişmeli açtım sonra anlasmaliya döndü .bu süreçlerin stresini bilirim.avukatinizin sizin yanınızda olması lazım.

Çekişmeli anlaşmalıya nasıl döndü
İsteklerinizi kabul mu etti
Yoksa siz isteklerinizden vaz mı geçtiniz

Boşanma davasında polis zoruyla getirilme yok diye biliyorum ama.. Bir de tazminatı da avukatım dosyaya eklemişti. Ayrıca dava mı açmam gerekiyor?

Boşanmada nafaka tazminat oluyor

Mihir ya da düğün altınları varsa , ya da mal mülk varsa onlar için ayrı dava açılıyor

Çekişmeli de 2.500 nafaka alma şansın var mı cidden? Cok bilgim yok ama sanmıyorum.

Ne güzel
Sevindim adınıza
taraflardan biri hemen evlenme niyetinde değilse uzamasını pek takmıyorlar bu sebeple anlaşmaya yanaşmıyorlar diye gözlemledim
Tam olarak öyle değil aslinda anlasmali bosanmayi tercih etmenin evlenme niyeti ile pek bir alakası yok.karşı taraf agir hatalı olunca kabul etmek zorunda kaldi

Back
X