Doğal Saç Bakım Kürleri mahvoldum bugn...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

titanik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2008
253
5
96
49
Mardin
kızlar ben bugun ne yaptım bir bilseniz,hayatım da böle bişey görmedim.kızım 1 ay önce saçları döküldügü için,şampuanın içine sarmısak dövüp koymuştu.iyi geldigini duymuş,bende atmayı unuttum.bugun banyoda kendi şampuanım bitmiş,onunkini alıyım dedim,almaz olaydım elime döktüm bide kafama sürerken bir baktım ki ne koku igrenççç,neyse yıkandım bir güzel çıktım gezmeye gittim.allahım kardeşime gitmiştim abla ne kokuyosun dedi(bide parfüm sürdüm bolca karıştı igrençç)sarımsak dedim.abla kalk bide ben saçını yıkıyım dedi.2 kezde orda şampuanladım yıkadım,ama nafile koku gitmiyor öldüm.eve geldim kızım fön çekelim anne dedi kurusun iyice koku gider dedi.yok oda geçirmedi.dama çıktım hava vursun diye oda olmadı,en son gene banyo yaptım.idare oldu.biraz koku kaldı.ama bu gün en kötü kokulu gündü.sarmısak kokuşmuştu yani.şu an 5 kere yıkanmış, bebekler gibi uykum var koku gitti nihayet bu arada kokusunu duymamak içim mandalinayı burnuma yapıştırdım.igrençti yani.bilinee:bbo:Çok üzgünüm çoook mafoldumben

sirkeli su dökcektiniz en son durulama suyunda. bi de öle deneyin.,
elma sirkesi olursa iyi olur.

1,5 litre suya 1 yemek kaşığı sirke koy. bununla durula saçını. kuruyunca sirke kokusu da uçar, koku kalmaz...

kızlar ben bugun ne yaptım bir bilseniz,hayatım da böle bişey görmedim.kızım 1 ay önce saçları döküldügü için,şampuanın içine sarmısak dövüp koymuştu.iyi geldigini duymuş,bende atmayı unuttum.bugun banyoda kendi şampuanım bitmiş,onunkini alıyım dedim,almaz olaydım elime döktüm bide kafama sürerken bir baktım ki ne koku igrenççç,neyse yıkandım bir güzel çıktım gezmeye gittim.allahım kardeşime gitmiştim abla ne kokuyosun dedi(bide parfüm sürdüm bolca karıştı igrençç)sarımsak dedim.abla kalk bide ben saçını yıkıyım dedi.2 kezde orda şampuanladım yıkadım,ama nafile koku gitmiyor öldüm.eve geldim kızım fön çekelim anne dedi kurusun iyice koku gider dedi.yok oda geçirmedi.dama çıktım hava vursun diye oda olmadı,en son gene banyo yaptım.idare oldu.biraz koku kaldı.ama bu gün en kötü kokulu gündü.sarmısak kokuşmuştu yani.şu an 5 kere yıkanmış, bebekler gibi uykum var koku gitti nihayet bu arada kokusunu duymamak içim mandalinayı burnuma yapıştırdım.igrençti yani.bilinee:bbo:Çok üzgünüm çoook mafoldumben

ya üzücü bir durum tabi de çok hoş anlatmışsınızkaydirigubbakcemile3
hele 5 kere yıkanıp uykunuzun gelmesikaydirigubbakcemile3
bencede sirkeyi deneyin siz yerimseniben

sağolun kızlar, herhelde bugun yaşlandım ben koku beni öldürdü.nasıl da burdan sormak aklıma gelmedi ki,ama banyo yapmaktan hal kalmadı ki kk ya giriyim.

tertemiz ak pak olmussun canim uzulme :))
kokudur ucar gider :))

Bende kullanıyorum ama öyle çok kokusu kalmıyo. Sirkeylede durulamıyorum.. Başlarda son şampuanlamayı sarımsaksız şampunla yapıyordum sonrada saç kremi. Ama artık sadece yıkadıktan sonra saç kremi kullanıyorum normal şampuan kullanmadan.

Acaba çok uzun süremi durdu sizin şampuanınız.. Zor bi durum geçmiş olsun yerimseniben

Ay çok geçmiş olsun.
Sarımsakta yumurta da çok gıcık gerçekten. ıçlerinde bunlar bulunan bakımlardan uzak duruyorum ben.
Ama yemeklerde bol bol tüketirim. Faydası olacaksa bööle olsun varsın.

valla bende yapcam yeterkı uzasıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınn

kaydirigubbakcemile3 ayy çok yaşayın emi çok güldüm valla

anlatışınız çok hoşş

bende kaşlarıma sürmeyi düşünüyordum h.sonu ama bir türlü cesaret edemedim, en iyisimi hiç denemeyeyim ben kaydirigubbakcemile3

eee peki kızınız nasıl dolaşıyordu sarımsak kokulu kokulu.

kızım yaptıgında tazeymiş koku olmadı hiç,şimdi kızım yapalı 1,buçuk ay oldu.kızım ünv.gitti burdada degil,olsa onu iyice haşlardım galiba yani kokuşmuş kızlar kokuşmuştu.Çok üzgünüm çoook

kutuyu yok etseydiniz hemen ya eşinizde kullanırsa maazallah adamın 5 kere yıkamaya vaktide olmazkaydirigubbakcemile2

öyle güzel anlatmışınızki gülmemek için kendimi zor tuttum
neyseki kurtulmuşunuz
bende bir keresinde saçıma bakım yaparken bemiks ampul kullanmıştım
Allahım neydi o eczane gibi kokmuştum epeyce

ay geçmiş olsun o çok kötü oluyo delikafadulden bende turplu sudakı yumurta kokusu kalmıştıı artıkk herşey burnuma yumruta kokuyrduu kaö defa yıkamam rağmen sırnaşık şey

Back
X