Mahvoldum

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
Arkadaslar mahvoldum.yaaa 6 yillik evliyim.esimde ilk zaman genital.sig.varmis.bana iliski yasayamayiz sigilim.var dedi..arastirdim.hpv imis..yaktirdi bana hic yaklasmadi..sonra bir kere daha cikti e ay tedavimhordu afedersiniz de adamin seyi dusecekti yanio derece yandi genital.bolgesi..ve size.komik.gelecekte biz hep bokseri delip iliski yasiyorduk..hani alt bolgelerden de bulasabilir temas olmasin diye...hala.oyledir.neyse.normal.kadin doguma.gittim.smear aldirdim.aklima geldi esimde vardi dedim.birnumarali kanser riskindesin dedi.30 yasina basinca keteme git dedi..normal dogumda( 3.5 yil oldu) cocuguma bulastimi bende suan var mi ben hep bu supheyle mi yasicam esime yaklasrken bunumu dusuncem ben napicam.korkunc seyler yazio nette offff

Esin de sen de cocuguna da propolis icir devamli bu hastaligin tek tedavisi bu lutfen arastir bu forumda hpv ile ilgili her yere yaziyorum herkes cozumsuz bir hastalik saniyor.tabi ki doktora git smear sonucun pozitifse sıkınti tedavini ool ama lutfen propolisi iinterneetten arastir

6 yıldan bahsediyosun
Olmuşsa olmuştur
Neyin derdi bu doktor açıklama yapmadımı
Ama 6 yil.oldu da esim.hala.bunun tasiyicisi olabilir ve bu virus 10 ile 15 yil.arasi kanser yapiyormus..ya i vucut.vir kere aldiysa atamayabiliyormus..ve en onemlisi esimin vucudunda. Attigi ne malum

Esin de sen de cocuguna da propolis icir devamli bu hastaligin tek tedavisi bu lutfen arastir bu forumda hpv ile ilgili her yere yaziyorum herkes cozumsuz bir hastalik saniyor.tabi ki doktora git smear sonucun pozitifse sıkınti tedavini ool ama lutfen propolisi iinterneetten arastir
Ben kullaniyorum zaten .ama kizima agir geliyor..cocukta 3.5 yilda.olmaz miydi olsa off

Propolis hap gibi birşey mi suyla mi içiliyor?

Ama 6 yil.oldu da esim.hala.bunun tasiyicisi olabilir ve bu virus 10 ile 15 yil.arasi kanser yapiyormus..ya i vucut.vir kere aldiysa atamayabiliyormus..ve en onemlisi esimin vucudunda. Attigi ne malum
E bunu burdan kim bilebilir neden burada vakit kaybediyorsunuz birden fazla doktora görünün ve detaylı bilgi alın

niye mahvoldun yahu.
nete bakarsan yarın ölecek çıkarsın zaten.
sende çıkmadıysa bir ihtimal taşıyıcısındır ama o zamanda 6 senede eşine sürekli bulalması gerekirdi.
Bende hic sigil olmadi.evet ama illa.sigil cikmasi gerekmiomus ve iste o.sinsice duranlar.kanser yapiyormua.net aman allahim.yaa..en buyuk.korkum.ya cocuguma.bulastiysa

E bunu burdan kim bilebilir neden burada vakit kaybediyorsunuz birden fazla doktora görünün ve detaylı bilgi alın
Vakit kaybedecek durum.yok.smear sonucu bekliyorum suan..cikmadan ne yapilabilir.belki hasayan varsa diye yazdim

Bende hic sigil olmadi.evet ama illa.sigil cikmasi gerekmiomus ve iste o.sinsice duranlar.kanser yapiyormua.net aman allahim.yaa..en buyuk.korkum.ya cocuguma.bulastiysa

işte sinsice duran olsa taşıyıcı oluyorsun. taşıyıcı olsan eşine 6 senede 60 kere bulaşırdı. muhtemelen taşıyıcı da değilsin yani. çocuğunada bulaşmamıştır.
düzenli seamer aldır bu kadar korkacak birşey yok.

Benim kuzımın yüzünde cokca cıkmıştı,saracoglunun sitesinden propolis almıltım
Günlük sürüyodum yüzüne ve hergün portokal suyuna damlatıyodum
İki ayda gecti,tertemiz oldu yüzü,mucize gibi
Rabbim kimseye vermesin bu derdi,propolise gelinceye kadar denemedigim şey kalmadı,cok büyük stresti

Benim kuzımın yüzünde cokca cıkmıştı,saracoglunun sitesinden propolis almıltım
Günlük sürüyodum yüzüne ve hergün portokal suyuna damlatıyodum
İki ayda gecti,tertemiz oldu yüzü,mucize gibi
Rabbim kimseye vermesin bu derdi,propolise gelinceye kadar denemedigim şey kalmadı,cok büyük stresti
Kiziniza nerden bulasti

Kızınıza HPV aşısı yaptırın madem risk var. Yurtdışında çoğu ülkede zorunlu aşı kapsamında.
35 yaşına kadar siz de yaptırabiliyorsunuz galiba. Kanser önleyici. Doktorunuzla konuşun lütfen.
Neden size bu bilgiyi vermemiş doktorunuz anlamadım...

Back
X