Mahvoldum

Benim kuzımın yüzünde cokca cıkmıştı,saracoglunun sitesinden propolis almıltım
Günlük sürüyodum yüzüne ve hergün portokal suyuna damlatıyodum
İki ayda gecti,tertemiz oldu yüzü,mucize gibi
Rabbim kimseye vermesin bu derdi,propolise gelinceye kadar denemedigim şey kalmadı,cok büyük stresti
Kiziniz kac aylik acaba. Doktorumuz.bize de onerdi lakin 9 ayligiz. Emin olamiyorum.agir gelir diye. Bagisiklik ve istah icin onermisti. Bu konuda bir faydasini gordunuz mu acaba. Kusura baknayin konuyla alakasiz ama gorunce sormak istedim

Ahh canimmmm agzin bal.yesin senin
Virusler ic camasirindan gecerler. Bir arkadas da onermis size. Kadin kondomu kullanin. Esinizinkine arti olarak. Bebeginiz erkekse cok korkmayin.
Ama mutlaka baska doktora detayli olarak gorunun. Gecmis olsun

Kiziniz kac aylik acaba. Doktorumuz.bize de onerdi lakin 9 ayligiz. Emin olamiyorum.agir gelir diye. Bagisiklik ve istah icin onermisti. Bu konuda bir faydasini gordunuz mu acaba. Kusura baknayin konuyla alakasiz ama gorunce sormak istedim
Kullandıgımız zaman bes yasındaydı kızım,iştah olarak pek bi fark görmedim ama bagışıklıgını güçlendirdigine inanıyorum
Eger alırsanız saracoglundan alın,en güveniliri o çünkü(reklam yapmış gibi oldum ama:)

6 yıllık olay daha yeni mi kafanıza dank etti? Madem evlendiğimizde biliyordunuz çocuğu niye vajinal doğurduğunuz da sezeryan olmadınız?

Şimdi gelmiş çocuğum için endişeleniyorum diyorsunuz?

Back
X