- Konu Sahibi esmeraldaa1237
Öncelikle merhaba. Ben çok büyük bir hata yaptım ve paylaşacak pek kimsem olmadığı için büyüklerimden akıl almak istiyorum ne olur bana yardımcı olun. Tam bir ay önce reglimin son gününde erkek arkadaşımın yanına gitmişim konuşmaya. normal oturup konuştuk tv izleyelim derken çok üstüme geldi karşı koymaya çalıştım 'bunları çok utanarak anlatıyorum- beni zorladı iki saniye iliskiye girmeyi denedi ben bağırınca çıktı. Onu tehdit edip kendimi evin dışına atabildim. Ben gercekten değer veriyor saniyordum tecavüze yeltendi malesef. Polise şikayet etmeyi düşündüm ama ailem kızım senin ne işin vardı nasıl güvendin derse açıklayamam haklılar çünkü 
Asıl olaya gelirsek bu olayin üzerinden 1 ay geçti fakat adetim gecikti. Dün 2 adet hamilelik testi yaptim net bir şekilde negatif yani tek çizgi çıktı fakat hala regl olamadım. Beni zorlayan bir adamin çocuğunu dogurmak istemiyorum daha 19 yasindayim. Idrar testi negatif çıksa bile kan testi mi yaptırmak lazım. Devlet hastanesinde kadın doğum uzmanına görünsem aileme mesaj atarlar mı görünür değil mi sistemde
akintım oluyor stresten midem bulanıyor. Hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. Anneme de anlatamıyorum. Üniversiteyi başka şehirde okuyorum orada mı doktora gitsem. Çok üzgünüm. Bebekleri çok severim ama tecavüze uğramayla olsun istemiyorum.

Asıl olaya gelirsek bu olayin üzerinden 1 ay geçti fakat adetim gecikti. Dün 2 adet hamilelik testi yaptim net bir şekilde negatif yani tek çizgi çıktı fakat hala regl olamadım. Beni zorlayan bir adamin çocuğunu dogurmak istemiyorum daha 19 yasindayim. Idrar testi negatif çıksa bile kan testi mi yaptırmak lazım. Devlet hastanesinde kadın doğum uzmanına görünsem aileme mesaj atarlar mı görünür değil mi sistemde