- Konu Sahibi esmeraldaa1237
-
Küçük bir yerde yaşıyorsa aslında yaşadığı yerde doktora gitmekten ziyade üniversiteye gittiği yerde gitmesi daha doğru olur. Bende hamilelik ihtimalini düşünmüyorum. Yüksek ihtimal strese bağlı gelişen semptomlar.Boşalma olmadıysa sadece iki saniye dokunmasıyla hamile kalmak pek mümkün görünmüyor.
Adetin biraz daha gecikirse yeniden test yaparsın ama zannetmiyorum pozitif çıkacağını. Kan testini de sağlık ocağında yaptırabilirsin. Kimseye mesaj gitmiyor bildiğim kadarıyla.
+11- Tecavüze yeltendi değil, tecavüz etti demeliydiniz. 2 saniye sürmesiyle 2 saat sürmesi arasında bir fark yok. Önemli olan sizin rızanız olup olmamasıdır.
2- Madem istemiyordunuz, o raddeye gelene kadar niye bağırmadınız, kaçmaya çalışmadınız? Üstünüz çıplak oturmuyordunuz herhalde.
3- Kaçmaya çalıştım ama zor kullandı diyorsanız da inandırıcı gelmez, o kadar zorlayan adam, devamını da getirirdi bence.
4- Şikayetçi olmalısınız, aynı şeyi başkalarına da yapmaması için.
özelde bile yapılmıs olsa testler Gebliz sistemine giriyor. Ben devlet hastanesi nedir bilmedim, aile hekimi sistemde görüyoruz hastaneniz bildirmis dedi. Her türlü haber alınıyor. En kötü sağlık ocagina girip gebeliğin devam etmediğini bildirmen gerekir hamile cıkılsa bile. Devletin artık herseyimizden haberi oluyor maalesef. Sanki onlara kalmis derdi milletin cocugunun. anlayamıyorum zaten o da ayrı bir tartısma konusu.devlete gidersen gebliz hzırlarlar oda aile hekimine ulaşır direk ve hep karşına çıkar özel hatanede sigortasız tel ve adres yanlış söyleyerek işlem yaptr sigortam yok diyerek beta fazla pahalı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?