mahvolmuş durumdayım canım acıyor

esmeraldaa1237

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
3
0
16
Tekirdağ
Öncelikle merhaba. Ben çok büyük bir hata yaptım ve paylaşacak pek kimsem olmadığı için büyüklerimden akıl almak istiyorum ne olur bana yardımcı olun. Tam bir ay önce reglimin son gününde erkek arkadaşımın yanına gitmişim konuşmaya. normal oturup konuştuk tv izleyelim derken çok üstüme geldi karşı koymaya çalıştım 'bunları çok utanarak anlatıyorum- beni zorladı iki saniye iliskiye girmeyi denedi ben bağırınca çıktı. Onu tehdit edip kendimi evin dışına atabildim. Ben gercekten değer veriyor saniyordum tecavüze yeltendi malesef. Polise şikayet etmeyi düşündüm ama ailem kızım senin ne işin vardı nasıl güvendin derse açıklayamam haklılar çünkü
Asıl olaya gelirsek bu olayin üzerinden 1 ay geçti fakat adetim gecikti. Dün 2 adet hamilelik testi yaptim net bir şekilde negatif yani tek çizgi çıktı fakat hala regl olamadım. Beni zorlayan bir adamin çocuğunu dogurmak istemiyorum daha 19 yasindayim. Idrar testi negatif çıksa bile kan testi mi yaptırmak lazım. Devlet hastanesinde kadın doğum uzmanına görünsem aileme mesaj atarlar mı görünür değil mi sistemde akintım oluyor stresten midem bulanıyor. Hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. Anneme de anlatamıyorum. Üniversiteyi başka şehirde okuyorum orada mı doktora gitsem. Çok üzgünüm. Bebekleri çok severim ama tecavüze uğramayla olsun istemiyorum.

Boşalma olmadıysa sadece iki saniye dokunmasıyla hamile kalmak pek mümkün görünmüyor.

Adetin biraz daha gecikirse yeniden test yaparsın ama zannetmiyorum pozitif çıkacağını. Kan testini de sağlık ocağında yaptırabilirsin. Kimseye mesaj gitmiyor bildiğim kadarıyla.

Küçük bir yerde yaşıyorsa aslında yaşadığı yerde doktora gitmekten ziyade üniversiteye gittiği yerde gitmesi daha doğru olur. Bende hamilelik ihtimalini düşünmüyorum. Yüksek ihtimal strese bağlı gelişen semptomlar.

Su ana kadar yazan arkadaslar hamilelikle ilgili yazmislar ama bence bir an önce gidip şikayette bulun. Kimsenin haberi olmak zorunda değil. mutlaka polise git.

Çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız. Tam bir ilişki olmadi yani ben gözünü korkutunca karşımdakinin. Ama bilemiyorum sıvı falan etkiler mi karşımdakinin allahim neler düşünüyorum haklısınız umarım stresten gecikmiştir. Çok bilgisizim bu konuda ne yazık ki. en iyisi en kısa zamanda bir doktora gitmek özel hastaneyi deneyeceğim hiç olmadı.
Yaklasık 10 gün sonra okulumun olduğu şehre döneceğim. Geç kalır mıyım bilmiyorum üzüntüden uyuyamıyorum.
Psikolojik açıdan mahvolmuş durumdayım kendime yediremiyorum bu durumu. Nasıl böyle tehlikeli bir insan olduğunu anlayamadım karşımdakinin Polise gidersem suçu bana atarlar diye korkuyorum ülkemizde kadının durumu ortada ( o günden sonra o şahısla muhatap olmadım ama daha kötüsünü yapmaya yeltenemez diye umuyorum. Bütün erkeklerden uzak duracağım Okulum 6 yıllık asla bir bebeğin sorumluluğunu kaldıramam ki allah kimseyi bu durumda bırakmasın.

Son düzenleme:
Hamile değilsindir. Ama kadın doğum doktoruna bekarlar gidemez diyr bir kural yok. Düzensizliğim var yumurtalıklarıma baktırmak istiyorum dersin gidersin. Benim hormo bozukluğum vardı çoook gittim bekarken. Hastaneye gitmende sıkıntı olmaz. Zaten hcg yaptırmana gerek yok. İçe boşalma olmadığı sürece hamile kalmazsın ki onda bile zor oluyor.

1- Tecavüze yeltendi değil, tecavüz etti demeliydiniz. 2 saniye sürmesiyle 2 saat sürmesi arasında bir fark yok. Önemli olan sizin rızanız olup olmamasıdır.

2- Madem istemiyordunuz, o raddeye gelene kadar niye bağırmadınız, kaçmaya çalışmadınız? Üstünüz çıplak oturmuyordunuz herhalde.

3- Kaçmaya çalıştım ama zor kullandı diyorsanız da inandırıcı gelmez, o kadar zorlayan adam, devamını da getirirdi bence.

4- Şikayetçi olmalısınız, aynı şeyi başkalarına da yapmaması için.

+1

Eğer hastanede gebelik çıkarsa otomatik olarak aile hekimliğine bilgin gidiyor. Onlarda kontrollere gitmezsen evini arıyabilirler riskli durum farklı bir şehirde olman durumu değiştirmez ama bence gebelik yok sadece stresden olmuyorsun

özel hastnede beta yaptr muayene olmadan seninde hatan var şuan oraya değinmek istemiyorum frkındasın zatn muayene olmadan özel hastaneede test yptr yaz sonucu buraya oranlı olur yardım ederiz sana geç kalma yaşın küçük çok söylencek söz var ama

devlete gidersen gebliz hzırlarlar oda aile hekimine ulaşır direk ve hep karşına çıkar özel hatanede sigortasız tel ve adres yanlış söyleyerek işlem yaptr sigortam yok diyerek beta fazla pahalı değil

devlete gidersen gebliz hzırlarlar oda aile hekimine ulaşır direk ve hep karşına çıkar özel hatanede sigortasız tel ve adres yanlış söyleyerek işlem yaptr sigortam yok diyerek beta fazla pahalı değil
özelde bile yapılmıs olsa testler Gebliz sistemine giriyor. Ben devlet hastanesi nedir bilmedim, aile hekimi sistemde görüyoruz hastaneniz bildirmis dedi. Her türlü haber alınıyor. En kötü sağlık ocagina girip gebeliğin devam etmediğini bildirmen gerekir hamile cıkılsa bile. Devletin artık herseyimizden haberi oluyor maalesef. Sanki onlara kalmis derdi milletin cocugunun. anlayamıyorum zaten o da ayrı bir tartısma konusu.

Hamilelik bilgisini kimseye vermiyor sağlık ocağı ve hastane. Ben hamilelik testi yaptırdım özelde eşim ben alsam olmazmı sonucu dedi hayır dediler sadece test kime aitse ona veriyoruz.. sağlık ocağıda aynı sekilde bana ulaşamayınva eşimi aramışlar kaydını güncelliycez falan demişler eşimde benim hamile olduğumu söyleyince hemşire bizde o yüzden aramıştık zaten demiş tetenoz için çağırıyolarmiş meğer. Yani gizliliğe önem veriyorlar bu konuda eş bile olsa gizliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…