- 3 Ağustos 2014
- 628
- 169
- 83
Yönetim kızacak biliyorum ama konunun devamına yazdım kimse görmedi mecburen buraya yazmak zorunda kaldım şimdiden özür diliyorum.. Oncelikle bu mesaj olayindan sonra bi gun ses seda cikmadi. Olanlari sirasiyla soyle anlatayim. Dun iki erkek kuzenimle disari cikmak icin sozlestik. Tam disarda takilirken telefonuma bildirim geldi ve 'MAİL HESABİNİZ BASKA BİRİ TARAFİNDAN ACİLDİ SİFRE GİRİN' yazdi. Once bi durdum kaldim bisey anlamadim kuzenlerimden biri bilisim okuyor ona sordum. Once bi aradi taradi bakti noluyo diye sifremi degistirdik. Ardindan 'MAİL SİFRENİZ DEGİSTİ SİFREYİ SİZ DEGİSTİRMEDİYSENİZ SİFİRLAYİN' diye bi bildirim geldi. Ay nasil panikledim. Sonra tekrar degistirdim sifreyi. Ben degistirdim karsidaki degistirdi ben degistirdim karsidaki degistirdi. En son pes ettim artik. Biraktim. Disarda oldugumuz icinde bilgisayardan mudahale edemedik. Aksam eve geldik. Hepimizin onunde birer bilgisayar hepimiz mailimi kurtarmaya calisiyoruz. Kuzenlerim
-Sorcia bak.emin misin birine sifreni vermedigine.
*Ya hayir vermedim diyorum.
-Biri patlatmis hesabin farkindaysan.
Sonra bi sure daha ugrastiktan sonra pes ettim artik. Sonra tam uyuyalim diye yattik. Birden cirladim ben 'ay hatirladim' diye.
-noluyo kizim
*ya hatirladim yaaa. Ben bu telefonu bi kere resetlemek zorunda kalmistim dersaneye gidiyodum o zaman birileri numarami alabilmek icin sifreyi deneyip deneyip.kitlemis sonra mail sayfasina gelmis onuda sifresini kaybettim sonra dersaneden bi cocuk acti telefonumu mail adresimi falan o aldi. (cocuk eski erkek arkadasimin yakin arkadasi)
-e kizim soylesene bastan demek ki onlar ugrasiyolar
*kalkin kalkin halledelim su isi
Gecenin 2 sinde ikisinidr kaldirdim aldik laptoplari mailimi kurtarmaya calistik fakat ne yazik ki basaramadik. Kuzenim;
-ya sorcia bu isi senin eski manita yapmis olmasin
*yok canim sanmam ugrasmaz daha zaten yapcagini yapti daha niye ugrassin?
-Sorcia sen bu cocuga son mesajda 'kimsin' demedin mi gicikligina yapmis olamaz mi
*bilmiyorum ya.
İkinci kuzenim;
-Tamam hallettim
Nail yani nasil yaptin!
-hesabini ele gecirdikleri icin ve bu hesap senin telefonuna bagli oldugu icin elinde guclu bi program varsa uygulama indirirken izin verdigin herseyi gorebilir. Bende bu yuzden bu hesabini komple sildim. Artik bu hesap uzerinden oyun oynayamaz.
Rahat rahat yatiyoduk tam. Uykumuz kacti mutfakta biseyler atistiriyoruz saat 3 u gecmis. Telefonuma mesaj geldi. Eski erkek arkadasimdan.. ' universite rektorumuz televizyonda millet acin izleyin' diye. Toplu mesaj mi bilmiyorum. Ama kuzenlerime soylemedim. Cunku supheli tek kisi oydu. Ben o degildir falan dedim ama salak degil benim kuzenlerimde. Numarasini falan istediler vermedim yok dedim. Bilisimci biraz zorlasa ip den bulurdu bile ama baska birinin ustune atip olayi kapatmaya calistim. Hala daha da o mu yapti bilmiyorum. Ama gecenin 3 une kadar bizi ayakta tutup ardindan toplu mesaj tadinda bi mesaj gelince o saatte. İnsan ister istemez supheleniyor. Mailimde dahil olmak uzere tum hesaplarimi yani googlea bagli hesaplarimi degistirdim. Smsdende numarasini engelledim. Umarim artik bana ulasmak icin cabalamaz. Paylasmak istedim..
-Sorcia bak.emin misin birine sifreni vermedigine.
*Ya hayir vermedim diyorum.
-Biri patlatmis hesabin farkindaysan.
Sonra bi sure daha ugrastiktan sonra pes ettim artik. Sonra tam uyuyalim diye yattik. Birden cirladim ben 'ay hatirladim' diye.
-noluyo kizim
*ya hatirladim yaaa. Ben bu telefonu bi kere resetlemek zorunda kalmistim dersaneye gidiyodum o zaman birileri numarami alabilmek icin sifreyi deneyip deneyip.kitlemis sonra mail sayfasina gelmis onuda sifresini kaybettim sonra dersaneden bi cocuk acti telefonumu mail adresimi falan o aldi. (cocuk eski erkek arkadasimin yakin arkadasi)
-e kizim soylesene bastan demek ki onlar ugrasiyolar
*kalkin kalkin halledelim su isi
Gecenin 2 sinde ikisinidr kaldirdim aldik laptoplari mailimi kurtarmaya calistik fakat ne yazik ki basaramadik. Kuzenim;
-ya sorcia bu isi senin eski manita yapmis olmasin
*yok canim sanmam ugrasmaz daha zaten yapcagini yapti daha niye ugrassin?
-Sorcia sen bu cocuga son mesajda 'kimsin' demedin mi gicikligina yapmis olamaz mi
*bilmiyorum ya.
İkinci kuzenim;
-Tamam hallettim
Nail yani nasil yaptin!
-hesabini ele gecirdikleri icin ve bu hesap senin telefonuna bagli oldugu icin elinde guclu bi program varsa uygulama indirirken izin verdigin herseyi gorebilir. Bende bu yuzden bu hesabini komple sildim. Artik bu hesap uzerinden oyun oynayamaz.
Rahat rahat yatiyoduk tam. Uykumuz kacti mutfakta biseyler atistiriyoruz saat 3 u gecmis. Telefonuma mesaj geldi. Eski erkek arkadasimdan.. ' universite rektorumuz televizyonda millet acin izleyin' diye. Toplu mesaj mi bilmiyorum. Ama kuzenlerime soylemedim. Cunku supheli tek kisi oydu. Ben o degildir falan dedim ama salak degil benim kuzenlerimde. Numarasini falan istediler vermedim yok dedim. Bilisimci biraz zorlasa ip den bulurdu bile ama baska birinin ustune atip olayi kapatmaya calistim. Hala daha da o mu yapti bilmiyorum. Ama gecenin 3 une kadar bizi ayakta tutup ardindan toplu mesaj tadinda bi mesaj gelince o saatte. İnsan ister istemez supheleniyor. Mailimde dahil olmak uzere tum hesaplarimi yani googlea bagli hesaplarimi degistirdim. Smsdende numarasini engelledim. Umarim artik bana ulasmak icin cabalamaz. Paylasmak istedim..