Majezik adeti geciktirirmi

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kizlar bu ay dis agrim yuzunden 3 kez agri kesici igne yaptrdim . 1 kutu majezik 1 kutu apranax kullandim dolu agri kesici kullnmk zorunda kaldim . Kan sulandrci corasprinde kullniyorum .
Hasta olamadim bi turlu kahvemsi bi akinti gelip kesiliyo . Adet gecikmesi yya par mi bunlar ?
Dsunmkten delircm hamile olmak istemiyorum 3 5 yil yasak zaten . Ve spiralle korunuyorum

hamilelik olasılığın varsa o ağrı kesicileri kullanmasaydın keşke

Sanmıyorum ki zaten akıntı şeklinde olduğunu söylemişsiniz genelde ağrı kesiciler adetin geç çözülmesine neden oluyor spiralle korunuyormuşsunuz hamile olmanız çok düşük bi ihtimal gibi geldi bana
Aman dusuk olsun ya strese girdim kac gundur daha yeni evliyim bebek dsunmuyorum kanmda pihtilasmada var 3 5 yil da sagligim acisindan yasak zaten . Az ihtimaldr yani kesin . Supeer
hamilelik olasılığın varsa o ağrı kesicileri kullanmasaydın keşke

]

Spiralle korundgm icin olasiligim yoktu kullandgm zmnlar adet gecikince suphlendm sadece

Aman dusuk olsun ya strese girdim kac gundur daha yeni evliyim bebek dsunmuyorum kanmda pihtilasmada var 3 5 yil da sagligim acisindan yasak zaten . Az ihtimaldr yani kesin . Supeer

]

Spiralle korundgm icin olasiligim yoktu kullandgm zmnlar adet gecikince suphlendm sadece
şimdi gordum korunduğunu ilaçtandır o zaman dert etme :)

Arkadaşlar benim adet günüm üç gündür geçiyor.dün akşam majezik içtim.bugun hafif lekelenme oldu ondan sonra birşey gelmedi.majeziktenmidir acaba

Back
X