MakaraKukara Hamile..

Sağol canım, sana da inşallah. Ben de çok şaşırdım. Kendimi iyice erkeğe adapte etmiştim şimdi inanamıyorum. Bir oğlum var, bir de kızım olacak çok şükür. Büyük ihtimalle erkek dedikten sonra kızı olacağını öğrenen kaç kisi var. Bilmiyorum yani :1:
Aslında bir dahaki sefere de erkek diyebilir gibi geliyor. :1::1:

Daha nasıl heyecanlanacaksın ben de bir şey anlamamıştım ilklerde birde bulantılarım olduğundan zor geçiyordu 3. aydan sonra ne zamanki gördüm onu hissettim daha başka oldu:emir_bebek:

teşekkürler skop evet bende hamileymişim sabah öğrendim :))) makarayla bir gitcez birde umut var şimdilik kkdaki aynı ay hamişleri 3 kişiyiz

ya ben bugün çok sevindim sizler adına...
çok mutlu oldum,bikaç arkadaş daha hamişmiş bugün açıklamışlar..
Allahım bana ve isteyen tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
Senide kutluyorum canım,Rabbim sağ salim kucağınızı doldursun,sağlıkla,huzurla büyütün bebişinizi..:nazar:

oley oley oley
minik makara geliyor :KK76::KK76::KK76:

çok mutluyumm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: :KK24::KK24::KK24::KK52::KK52:

tebrik ederimmmmmmm :KK9::KK9:

:KK54: kutlamalıyız buunu bizzzzz bu akşam hemde :KK23:

makarammm tebrik ederimmmm :KK64:
bebisin cok bekletmeden geldi sana ne güzel duygudur onun var oldugunu hissetmek:KK16:
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
darisi bana ve tüm isteyenlerin basina INSALLAH:KK16:

heeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:deli: Gözümde canlanır koskoca mazi
Hayat hala bana 1 artı katmadı..
Çöpsüz üzüm olarak devam ediyoruz. :olamaz:

Katmıştırda sen farkında değilsindir :KK48:
Mesela fikirlerin değişmiştir.. :KK14:
Daha sabırlı olmuşsundur..:KK49:
Çoğu şeyi görmezden gelmeyi öğrenmişsindir.. :KK14:

Yok kızzzz sıpayı büyüttüm de geldim. Hepiciğinizi çok özledim.

Anladım kuzum..
Ama ben dolu taraftan bakmak istedim.

ya yanlız tesadüfe bak ben geri dönüş yaptığım gün forumu açtığımı gün senin mesajınla karşılaşıyorum geri döndüm diye aynı zamanda bırakıp aynı zamanda dönmüşüz yoksaaaaa sen benim yıllar önce evlatlık verilen ikizimmisin :)

ya yanlız tesadüfe bak ben geri dönüş yaptığım gün forumu açtığımı gün senin mesajınla karşılaşıyorum geri döndüm diye aynı zamanda bırakıp aynı zamanda dönmüşüz yoksaaaaa sen benim yıllar önce evlatlık verilen ikizimmisin :)
Eneeem neden olmasın :) oha diyorum aynı anda gidip aynı anda mı döndük yani? Ahaaha

Back
X