- 28 Ekim 2022
- 9.592
- 27.928
- 478
- 29
keşif etmişsinAntep’te bir makarnacı var. Patlıcan soslu makarna yedim ilk defa orada. Balcanı ona bile katmışlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşif etmişsinAntep’te bir makarnacı var. Patlıcan soslu makarna yedim ilk defa orada. Balcanı ona bile katmışlar.
Kamerayı açınca flash çalışmıyor kiMerak ettim .
Sunumlarda
Sedoş sen hangi lise mezunuydun?keşif etmişsin
Patlıcanın 80 çeşit yemeğini yapıyorlar zaten. Makarnaya da katmazsınız ama yaaaaa.Ona bile derken iyi mi olmuştu kötü mü?![]()
Canansu kazanmamış mıydı?Hanımlar Merhaba yarın yeni kategorimiz başlayacak.
Bu ay daha önce birinci olmamış üyelerle yarışma yapacağız.
Kolay bir kategori olacak sakın kaçırmayın. Katılmak isteyenler yarın akşam 20.00 ile 21.00 arasında burada olun
N e v a
Hksu
Umutun Annesi
Orenda
-Hayal
alimiyon
FusRam
sweetgirlcandy
mybiglove
Dahliadivin
yenGEnC
Paloma_
RedGirl
labellevie
espressoc
gelengiden
Oydar
Bllossom
_CaNanSu_
Minnosprenses
60kiloyum
WunderLost (senin birincilik var mı? Hatırlayamadım)
Yakışır yaaaa koz patlıcanPatlıcanın 80 çeşit yemeğini yapıyorlar zaten. Makarnaya da katmazsınız ama yaaaaa.
öyle deme ama patlıcanlı makarna çok güzel olurPatlıcanın 80 çeşit yemeğini yapıyorlar zaten. Makarnaya da katmazsınız ama yaaaaa.
Hanımlar Merhaba yarın yeni kategorimiz başlayacak.
Kolay bir kategori olacak sakın kaçırmayın. Katılmak isteyenler yarın akşam 20.00 ile 21.00 arasında burada olun
N e v a
Hksu
Umutun Annesi
Orenda
-Hayal
alimiyon
FusRam
sweetgirlcandy
mybiglove
Dahliadivin
yenGEnC
Paloma_
RedGirl
labellevie
espressoc
gelengiden
Oydar
Bllossom
_CaNanSu_
Minnosprenses
60kiloyum
Yok canımCanansu kazanmamış mıydı?![]()
Fena değildi ama yine de arabiata ve bolonez favorim.Yakışır yaaaa koz patlıcan![]()
Unuttuklarım varsa siz etiket yapın.
Recep İvedik geldi aklıma say lan 80 çeşidiPatlıcanın 80 çeşit yemeğini yapıyorlar zaten. Makarnaya da katmazsınız ama yaaaaa.
Yaptım az önce yedik hattaBi den mozaik pasta altı için büyük bisküvi aldım. Cano bilir Canoyu etiketleyip sorayım dedim. Canoya sinyalleri gönderdim demek ki, Sonrasında Cano İnstaya aldığım bisküvi Bime gelmiş alın diye stori attı.
C A N O sen yaptın mı üstünde krema ile tarif var, puding ile mi yapsam krema ile mi?
![]()
Hanımlar Merhaba yarın yeni kategorimiz başlayacak.Hanımlar Merhaba yarın yeni kategorimiz başlayacak.
N e v a
Hksu
Umutun Annesi
Orenda
-Hayal
alimiyon
FusRam
sweetgirlcandy
mybiglove
Dahliadivin
yenGEnC
Paloma_
RedGirl
labellevie
espressoc
gelengiden
Oydar
Bllossom
_CaNanSu_
Minnosprenses
60kiloyum