Kronik anal fissür var. En son geçen yıl olmuştu iyileşmişti bir hafta önce tekrarladı şu an korkunç bir ağrım var lavabodan yarım saat sonra başladı 6 saat oldu geçmiyor ilk defa böyle bir ağrı yaşıyorum. Ameliyat veya botokstan fayda gören var mı? Süreç zor mu? Bayılacağım acıdan. 2 saat uyudum geçsin diye uyanınca tekrar başladı. Kremlerimi kullanıyorum, yumuşatıcı şurupta içiyorum lavaboda da bir ağrım yoktu fazla sonrasında ne oldu anlamadım. ameliyat ağrılı mıydı risk yaşadınız mı?
Nöbetçi meme var sadece şişiyor arada sonra geri iniyor 1 gün içinde o gün lavaboya gitmezsem rahatım, makat çevresinde yok ama makatta parmak ucu kadar bir et parçası var görünürde başka bir şey yok
Nöbetçi meme var sadece şişiyor arada sonra geri iniyor 1 gün içinde o gün lavaboya gitmezsem rahatım, makat çevresinde yok ama makatta parmak ucu kadar bir et parçası var görünürde başka bir şey yok
Ben ameliyatlık olduğumu düşünüyorum anal fissür konusunda, geçen yıl bu şekilde ağrım olmamıştı çünkü belki öncesinde kolonoskopi isteyebilir o anlamda dedim. Ankaradayım
Ben ameliyatlık olduğumu düşünüyorum anal fissür konusunda, geçen yıl bu şekilde ağrım olmamıştı çünkü belki öncesinde kolonoskopi isteyebilir o anlamda dedim. Ankaradayım