Şu anda nasılsın?Allah razı olsun. Genç bir kızım üniversitesideli ve hiç bir genç kızın böyle şeyler yaşamasını istemiyorum bu sitede buna benzer çok sorular var. İnan ki makat ilişkiye girip sorun yaşamamk imkansız oradaki hücrelerin kendini yenilemesi Cok zormuş ve giriş çıkışlar kasları etkiliyor genc bir kız olarak üniversiteside tuvalet tutamadım çok zor günlerdi Allah hiç bir genç kıza yaşatmasin
Çok teşekkür ediyorum. Ben yaşamadım ama hiç bir genç kızın böyle bişey yaşamasını istemiyorum İstanbul Özel kilinik gördüklerim yaşadıklarım beni çok etkiledi. 17 yaşında bir kız makat ilişkiye girip bağırsak kanser teşhisi koyuldu.bunalri herkese duyurmak istiyorum insanlar genç kızları Cok yanlış yönlendir int makat ilişkide hiç birşey olmaz yazmışlar yaaa bende binaları oku okuya girdim ilişkiyeehic ama hic tercih etmedim bence cok sagliksiz. sizede gecmis olsun
yok hayir cok sagliksiz zaten dinende uygun degil kesinlikle ... dini boyutu disinda da kesinlikle onerilmiyor uzun vadede sorun yaratir.Çok teşekkür ediyorum. Ben yaşamadım ama hiç bir genç kızın böyle bişey yaşamasını istemiyorum İstanbul Özel kilinik gördüklerim yaşadıklarım beni çok etkiledi. 17 yaşında bir kız makat ilişkiye girip bağırsak kanser teşhisi koyuldu.bunalri herkese duyurmak istiyorum insanlar genç kızları Cok yanlış yönlendir int makat ilişkide hiç birşey olmaz yazmışlar yaaa bende binaları oku okuya girdim ilişkiyee
Allah razı olsun. Lütfen böyle sorular gördüğünüzde geçmeyin cevap verin bir çok genç kız Burdaki cahillerin yorumlarını okuyup ilişkiye giriyor makattan ama inanın ki 1 girmenin bile bir çok zararı varCok gecmis olsun.
Hak yolu varken gitme b*k yolundan demişler afedersinizArkadaşlar bakın ben makat ilişki yaşadım başıma gelmeyen kalmadı ilk başta tuvalet tutamadım 1 sene tedavi oldum sonra hpv olduğumu öğrendim kansere çevirebilir di çevirmedi lütfen makat ilişki girmeyin değer mi sizi bırakıp gidicek şerefsizler için ben hpv oldum benimle hiç ilgilenmedi değer mi kızlar sizce canınız bu kadar acitmaya ????
Banada yardım edebilirmisin korkuyorum gitmeye doktora hpv oldugunu nasil anladı doktorlarArkadaşlar bakın ben makat ilişki yaşadım başıma gelmeyen kalmadı ilk başta tuvalet tutamadım 1 sene tedavi oldum sonra hpv olduğumu öğrendim kansere çevirebilir di çevirmedi lütfen makat ilişki girmeyin değer mi sizi bırakıp gidicek şerefsizler için ben hpv oldum benimle hiç ilgilenmedi değer mi kızlar sizce canınız bu kadar acitmaya ????
Melek ordamisin mesajına ona göre dönücemBende girdim suan cekiyorum bende farklı ama durum
EheheBence siz anal iliskiye girmeyip, anal iliskinin ne kadar zararli bir sey oldugu hakkinda “genc kizlarimizi” sozde uyarmayi gorev edinmis bir kullanicisiniz; cunku bunu gercekten yasamis olsaydiniz makat iliski degil anal iliski dendigini bilirdiniz ve vucutta yenilenmeyen tek hucrenin beyin hucresi oldugunu da bilirdiniz. İnternetten okudugunuz hurafelerle burda insanlari uyardiginizi saniyorsunuz bana gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?