Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel cerrahiye giderekbu nasıl geçer
5 kere gittim ve isttdiğim kadar sorarım yani ilgilendiriyor mu bu durum seniAblacım senin makatı ezberledik artık gözüm kapalı krokisini çizebilirim ve hala doktora gitmiyorsun
5 kere gittiysen burda da 10 kere sordun5 kere gittim ve isttdiğim kadar sorarım yani ilgilendiriyor mu bu durum seni
Demek ki altıncıyı gitmeniz gerekiyor. Anlatmakla, görülen arasında ciddi bir fark (tıbben) varken ve de buraya afedersiniz makat fotoğrafınızı da atamayacağınıza göre. Daha iyi bir doktor bulmanız lazım, geçmiş olsun.5 kere gittim ve isttdiğim kadar sorarım yani ilgilendiriyor mu bu durum seni
geçti mi sizinEger catlak kronikse üzerinde meme cikabiliyor bunun tek caresi ameliyat. Benimki kronikti ve tam catlagin oldugu yerde meme cikti
Beni güldürdün Allah'ta seni güldürsünAblacım senin makatı ezberledik artık gözüm kapalı krokisini çizebilirim ve hala doktora gitmiyorsun
ne kadardır vardıBenimde bahsur memesi vardı kremle gecti
hayir ameliyat oldum ben 2 yil sonra tekrar bir basur oldum ama sonra gecti.geçti mi sizin
Baslangicdine kadardır vardı